Hayallerindeki okulları gezdiler

Çerkezköy’de eğitim öğretim veren Özel Gülerçin Koleji 8’inci sınıf öğrencileri, İstanbul’daki liseleri daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla geçtiğimiz gün İstanbul

GÜNDEM 26.12.2013 11:30:00 0
 Hayallerindeki okulları gezdiler
ESKİ ÖÐRENCİLERİ TARAFINDAN KARŞILANDILAR
 
Özel Gülerçin Koleji kafilesinin İstanbul Liseleri gezisi kapsamındaki ilk durağı Kadıköy Anadolu Lisesi oldu. Kadıköy Anadolu Lisesi’nde kendilerini daha önce Özel Gülerçin Koleji’nden mezun olan öğrencilerinin karşılayıp ağırladığını ifade eden Gülerçin Koleji yönetimi, “Bu gerçekten çok mutluluk verici bir duyguydu. Çünkü önceki yıllarda onlarla bu gezilere gitmiştik ve artık onlar hayallerini kurdukları okuldaydılar. Mezun öğrencilerimiz bu yıl ki 8’inci sınıf öğrencilerimize sınava nasıl hazırlandıklarını anlattılar. Okullarını bize tanıttılar ve gezdirdiler” diye konuştu.
 
 
 OKULLARA HAYRAN KALDILAR
 
Özel Gülerçin koleji öğrencilerinin bir sonraki durağı ise Galatasaray Lisesi oldu. Okulun görkemli yapısına hayran kaldıklarını kaydeden okul yönetimi ve öğrenciler daha sonra Akbatı Alışveriş Merkezi’nin yolunu tuttu. Gülerçin Koleji kafilesi daha sonra Çerkezköy’e geri dönmek üzere yola çıktı. Özel Gülerçin Koleji 8’inci sınıf öğrencileri ise gezilen okullara hayran kaldıklarını belirterek, bu okullarda eğitim öğretim görebilmek adına çok çalışacaklarını söyledi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ