Mandalı, “Eğitimsiz yürüyemeyiz”

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı dün Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şubesi yönetimini makamında ağırladı. ADD Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, desteklerinden

GÜNDEM 25.12.2013 19:52:00 0
 Mandalı, “Eğitimsiz yürüyemeyiz”
BÜTÇEDE EĞİTİME BÜYÜK PAY AYIRDIK
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirtti. Eğitim konusunun Kapaklı Belediyesi’nin en önemli konusu olduğunu kaydeden Mandalı, “Çocuklarımız çamurlu ve bozuk yollarda yürüyebilirler. Ancak eğitimsiz yürüyemeyiz. Eğitim bizim karanlıkta yürümemize yardımcı olan el feneridir” dedi. Belediye olarak bütçede eğitime büyük pay ayırdıklarını ifade eden Mandalı, “Geçen yıl yapımı 4 milyon TL’ye mal olan Kapaklı Belediyesi Ortaokulu'nun 2,5 milyon TL’sini biz karşıladık. Kapaklı bir yıldır ilçe statüsündedir. Kapaklı'nın 3 bin 500 hektar olan alanı şuan 20 bin hektara ulaştı. Çalışmaları bireysel bazda değil ekip statüsünde ortaya koymak önemlidir. Kapaklı'ya yön verecek projeleri 40 veya 50 yıllık planlamak gerekir" diye konuştu.
 
 
KAPAKLI’YI MODERN BİR KENT HAVASINA KAVUŞTURDU
 
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın çalışmalarını beğeniyle takip ettiklerini söyleyen Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, “Kapaklı’yı kısa sürede modern bir kent havasına kavuşturdu. Derneğimizin çalışmalarına göstermiş olduğu katkılardan dolayı Başkan İrfan Mandalı'ya teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi. Orhan ve ADD Çerkezköy Şube Yönetimi ziyaret sonunda Başkan Mandalı’ya teşekkür palketi ve bir Atatürk portresi verdi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ