Akın, “Sektörü en iyi yerlere getireceğiz”

Çerkezköy siyasetinin ve emlak sektörünün tanınan simalarından Hüseyin Akın, başkanlığını üstlendiği Kapaklı Emlakçılar Derneği Geçici Yönetim Kurulu listesini dün saat 13.00’da Ã?

GÜNDEM 25.12.2013 18:09:00 0
 Akın, “Sektörü en iyi yerlere getireceğiz”
ÜYE KAYITLARIMIAZ YAKINDA BAŞLAYACAK
 
Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Hüseyin Akın Çerkezköy Dernekler Büro Şefliğine giderek, derneğin geçici yönetim kurulu listesini Ersin Dal’a teslim etti. “Sonunda Kapaklı’da derneğimizi kurduğumuz için çok mutluyuz” diyen Hüseyin Akın, önümüzdeki günlerde üye kayıtlarına başlamayı planladıklarını söyledi. En kısa sürede derneğin genel kurulunu yapmak istediklerini belirten Akın, “Derneğimiz Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Pınar Bulvarı no:3’te faaliyet gösterecek” diye konuştu.
 
BİRLİKTE HAREKET ETMEK İSTİYORUZ
 
Kapaklı Emlakçılar Derneği’nin çiçeği burnunda ilçede faaliyet gösteren tüm emlakçılara en iyi şekilde hizmet edeceğini belirten Hüseyin Akın, “Biz emlkaçı arkadaşlarımızla birlikte hareket etmek istiyoruz” dedi. Kapaklı Emlakçılar Derneği’nin Geçici Yönetim Kurulu’nda Adem Aygün, Ceylan Yanar, Aziz Koca, Mehmet Karaçoban, Hasan Akı ve Bilal Acar yer alıyor. Derneğin en başta Kapaklı halkına olmak üzere bütün emlakçılara ve bölgeye hayırlı olmasını temenni eden Akın, “Kapaklı’da emlak sektörünü var gücümüzle en iyi yerlere getireceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ