Veliköy haftanın belediyesi seçildi

Marmara Belediyeler Birliği’nin belediyedeniz.com adlı internet sitesinde Veliköy’ü haftanın kenti seçtiğini belirten Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, “Yapılan oylamada şahsım ise haftanın Bel

GÜNDEM 24.12.2013 21:16:00 0
 Veliköy haftanın belediyesi seçildi
YAKLAŞIK 250 BELEDİYE ARASINDAN SEÇİLDİ
 
Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, dün saat 14.00’da düzenlediği basın toplantısında mevcut belediyeler birliğinin internet sitesi belediyedeniz.com’da  Belediye Başkanlığı kategorisinde haftanın en başarılı Belediye Başkanı seçildiğini kaydetti. Kent olarak en iyi yerleşim alanları içinde en iyi çalışma yapılan belediyeler arasında Veliköy Belediyesi’nin ilk sırada yeraldığını söyleyen Belindir, “Değerlendirme, aralarında 6 Büyükşehir, 6 normal şehir ve 250’ye yakın ilçe belediyesinin yeraldığı belediyeler arasında yapıldı. Değerlendirmeye alınan belediyeler arasında Balıkesir, Bolu,  bursa, İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Bilecik, Yalova, Kırklareli, Edirne ve Çanakkale gibi önemli belediyeler de bulunuyordu” dedi.
 
ÇALIŞMALARIMIZ SES GETİRDİ
 
Kendilerine bu başarıyı ugun gören Marmara Belediyeler birliğine teşekkür eden Belindir, “Bu onuru yaşamak bizlere gurur verdi” dedi. Yapılan çalışmalar hakkında daha önce basın mensuplarını bilgilendirdiğini anımsatan Belindir, “Çalışmalarımız belediyeler birliği tarafından da takip edilmiş ki o haberler ses getirmiş. Üniversite projesine imza atmamız, Organize Sanayi Bölgelerinin bizim dönemimizde gerçekleşmesi, sanayi yolunun yapımı, meydan bulvarı çok dikkat çekti. Öyle ki bizleri aradılar ve bu çalışmalarımızı kendilerinin de takip ettiklerini söylediler” dedi. Son dönemlerde yapılan çalışmaların ses getirdiğini kaydeden Belindir, “Belediye olarak Trakya genelinde sayılı borçsuz belediyelerden biriyiz. Bu tablo dikkate alındı ki bizlere bu onuru verdiler” dedi ve belediye meclis üyeleri ile tüm belediye çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür etti.
 
Haber / Asim YAVUZ