Keskin, “Yapılacak çok iş var”

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Hüsamettin Keskin, dün saat 15.00’da Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 24.12.2013 20:40:00 0
Keskin, “Yapılacak çok iş var”
ÇÖZÜLMESİ GEREKEN BİRÇOK SORUN VAR
 
Başkan olması halinde yapılacak pek çok iş olduğuna işaret eden Hüsamettin Keskin, “Birçok ilçede yapmış olduğum gözlemler neticesinde Şoförler ve Otomobilciler Odalarının kapsamlı ve mükemmel hizmetler verdiklerini gördüm. Çerkezköy bu hizmetlerin sunulması bakımından söz konusu ilçelerden çok daha iyi konumda bulunmaktadır. Odamıza kayıtlı bin 300 üye bulunmaktadır. Bu üyelerimiz, hizmet aldıkları alanlarda küçümsenmeyecek miktarlarda paralar harcamaktadırlar. Şayet nasip olur da başkan olursam üyelerimizin cebinden çıkan her kuruşun kendilerine dönmesi için ne gerekiyorsa onu yapacağıma söz veriyorum” diye konuştu.
 
 
YÖNETİMİN EKSİKLİKLERİ VAR
 
Oda başkan ve yönetiminin eksiklikleri olduğuna işaret eden Keskin, yıllardan beri bu eksikliklerin giderilmediğini söyledi. Keskin, “Başkanlığım sırasında uygulayacağım birçok projem var. Bu projelerimden öncelikli olanı odamıza ait bir muhasebe bürosunun kurulmasıdır. Bin 300 üyemizin hesaplarının tutulacağı bir büro, şoför esnafımıza kolaylıklar sağlayacaktır. Bunu takip edecek diğer bir projem ise üyelerimize indirimli akaryakıt sağlayacak bir tesisin kurulmasıdır. Hem istihdam hem de uygun fiyatlarla yakıt ihtiyacını giderebilecek olan üyelerimiz, araçlarının bakım ve temizliğini de bu tesiste yapma imkânı bulacaklardır” dedi.
 
HER KONUDA YARDIMCI OLDUK
 
Ziyarette, her konuda şoför esnafına yardımcı olduğunu ifade eden Başkan Ali Ertem, yaşanacak olan seçimler zarfında saygı ve sevginin ön planda tutulması gerektiğini belirtti. Ertem, “Odanın bize iletilen taleplerini biz yerine getirirken her zaman üyelerin beklentileri doğrultusunda hareket ettik. Meseleler genelde odanın kendi bünyesinde çözülmesi gereken problemler olmuştur. Biz sadece yol güzergâhı hususunda belirleyici olmuşuzdur. Bunun haricindeki konulara müdahil olmamız söz konusu değildir. Yaşayacağınız seçim, şahsınıza yakışır nitelikte olmalıdır. Bu konuda hassas davranarak birbirinizi incitmemeye özen göstermelisiniz” dedi.
 
Haber / Asim YAVUZ