Kılınç, “İşletmeler değişime maruz kaldı”

Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nce Çanakkale'nin Biga ilçesinde düzenlenen eğitim seminerinde, 2013 yılında İl Müdürlüğü ve Merkezleri bazında yürütülen iş ve işlemlerin

GÜNDEM 24.12.2013 19:18:00 0
 Kılınç, “İşletmeler değişime maruz kaldı”
TEHDİT EDİCİ BOYUTLARA ULAŞTI
 
Seminerde eğitimci olarak katılan Prof. Dr. Tanıl Kılınç, konuşmasında, lider ve yönetici ayrımının esasları, yöneticinin hedefinin astları hedefi haline gelmesi konularından bahsetti. Kılınç, "Günümüz işletmeleri özellikle son 20 yıldan bu yana gittikçe artan bir şekilde değişme yönünde baskılara maruz kalmaktadır. Teknolojinin, pazarların, süreçlerin, anlayışının, kültürün, felsefelerin ve örgütsel amaçların hızlı bir değişim göstermesi, bu değişime ayak uyduramayan işletme ve kurumların varlığını tehdit edici boyutlara ulaşmış durumdadır” dedi.
 
DOÐA YÜRÜYÜŞÜ YAPTILAR
 
Kılınç, seminerin amacının, işletme yöneticilerine değişimi zorunlu kılan koşulları algılamalarında, liderlik ve değişim yönetimi olguları arasındaki ilişkinin açıklanmasında, değişime uyum sağlayacak adımları atabilmelerinde ve daha ötesi değişimi proaktif şekilde yönetebilmelerinde bir perspektif sağlamak olduğunu belirtti. Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mahmut Kotan da 2 gün süren eğitimlerin kurumsal verimliliği artıracağına inandığını söyledi. Eğitime katılan yönetici ve personel, eğitimden arta kalan zamanlarda aileleri ile doğa yürüyüşü yaptı ve sportif faaliyetlerde bulundu.
 
Haber / Emine LALE