Demir, “Kapaklı'ya bağlanmak bir avantaj”

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile görüştüğünü ifade eden Ufuk Demir, bu görüşme çerçevesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kapaklı Belediye Meclis Üyeliği için Aday Adayı olmaya

GÜNDEM 23.12.2013 18:18:00 0
 Demir, “Kapaklı
BURADA İŞSİZLİK VAR
 
Ufuk Demir , Karaağaç Kars Arpaçay Gülyüzü Köyü Derneği’nde önceki gün saat 14.00’da düzenlenen etkinlikte CHP’den Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeliği için Aday Adaylığını açıkladı. Amacının Karaağaç’a ve Karaağaçlılara hizmet etmek olduğunu belirten Ufuk Demir, “Karaağaç,  şimdiye kadar hak ettiği hizmeti alamadı. Burada işsizlik var. İnsanlar bugüne kadar derdini kimseye anlatamadı. Bu zamana kadar yapılması gerekenleri yapmaya çalıştım. Elbette yeterli olmadı. Çünkü Karaağaç halkı her zaman herşeyin en iyisine layık olmuştur” dedi.
 
 
BABAMDAN ÇOK ŞEYLER ÖÐRENDİM
 
Karaağaç’ın Kapaklı’ya bağlandığını ve bu durumun belde halkı için bir avantaj olduğunu dile getiren Demir, “Üstlenmek istediğim görevin ateşten bir gömlek olduğunun farkındayım. Babam uzun yıllardır Karaağaç’da muhtarlık yaptı. Babamdan çok şeyler öğrendim. Babam 100 yaşındaki insanın ayağına hizmeti götürürken aynı hizmeti 20 yaşındaki insanın da ayağına götürdü. Şayet nasip olur görev alırsam, ben de babam gibi hizmeti vatandaşımın ayağına götüreceğime söz veriyorum” açıklamalarında bulundu. 
 
HERKES BENİM BAŞIMIN TACIDIR
 
Hizmet anlayışının diğer insanlarınkinden farklı olduğunu öne süren Ufuk Demir, “Herkes benim başımın tacıdır” dedi. Kahvehane, mesken ve iş yeri gibi yerlere ziyarette bulunmayacağını söyleyen Demir, “Ben bugüne kadar gösterdiğim saygının sadece yarısını istiyorum. Çünkü bugüne kadar ben ayrım yapmadan herkese saygı çerçevesinde yaklaştım. Erzurumlu, Artvinli, Iğdırlı gibi ayrım yapmadım. Aksine herkesi kardeşçe kucaklayan bir anlayışla hayatıma yön verdim” dedi. Ufuk Demir’in aday adaylığını açıkladığı programda CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenen Seçkin, Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Yaşar Kuş ve çok sayıda Karaağaçlı vatandaş da hazır bulundu.
 
Haber / Asim YAVUZ