Ata'nın Kırklareli'ne geliş yıldönümü konserle kutlandı

Mustafa Kemal Atatürk'ün Kırklareli'ne gelişinin 83’üncü yıl dönümü dolayısı ile Belediye Başkanlığı tarafından, Kültür Merkezi'nde konser düzenlendi.

GÜNDEM 23.12.2013 17:55:00 0
 Ata
SON DERECE ÖNEMLİ VE ÖZELDİR
 
Önceki gün saat 19.00'da başlayan konserde "Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar ve Rumeli Türküleri" seslendirildi. Kırklareli Belediye Başkanlığının organize ettiği, Nedim Nalbantoğlu, Göksel Baktagir ve Kırklareli Sanatsevenler Derneği Korosunun sahne aldığı konsere vatandaşlar oldukça yoğun ilgi gösterdi. Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, "Atatürk'ün Kırklareli'ne gelişi tüm Kırklareli halkı için son derece önemli ve özeldir. Atatürk'ün Sevdiği Şarkıları ve Rumeli Türkülerini sizlerden dinlemek son derece keyifliydi. Katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi.
 
VALİ YAMAN DA KATILDI
 
Konserin sonunda Başkan Çağlayan, katkılarından dolayı Sanatsevenler Derneğine teşekkürünü yinelerken, bir buket çiçek verdi. Konsere; Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan ile eşi Figen Çağlayan, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Haber / Menşure KARDEŞ