Narin Park 50 daireyi daha satışa sunuyor

Sanayi tesislerinin İstanbul dışına çıkmasıyla cazibe merkezi haline gelen Çerkezköy’e ilgi her geçen gün daha da büyüyor.

GÜNDEM 22.12.2013 15:54:00 0
 Narin Park 50 daireyi daha satışa sunuyor
ÖZEL BİR KOLEJ KURULACAK
 
Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park’ı Çerkezköy’de hayata geçiren Martı GYO, uzun vadeli olarak elinde tutmayı planladığı mülkiyetindeki kiralama amaçlı 50 daireyi satışa sunma kararı aldı. Kira yatırım değeri yüksek olduğu için GYO bünyesinde tutulan daireler, bölgedeki sanayi yatırımlarına bağlı nüfus artışına bağlı taleplere cevap verebilmek için satışa çıkarken, Erguvan sitesi sakinleri de önümüzdeki eğitim öğretim yılında Bahçeşehir Koleji ile komşu olmaya hazırlanıyor. 2008 yılında Çerkezköy’de başlattığı konut yatırımlarını kısa sürede tamamlayarak Çerkezköy’e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Martı GYO, Narinpark Projesi içeresindeki bir bölüm arazinin Bahçeşehir Kolejlerine 20 yıllığına kiralanmasına yönelik, Bahçeşehir Koleji ile bir niyet mektubu imzaladı. Bu iyi niyet anlaşması ile Çerkezköy'de Bahçeşehir Okulları A.Ş. tarafından Narin Park içerisine özel bir kolej kurulacak. Kolejin, 2014-2015 öğretim yılında eğitime başlaması öngörülüyor.
 
PROJEDE FARKLI TİPLERDE DAİRELER BULUNUYOR
 
Erguvan Sitesi, 36 bin metrekarelik alanda kurulu toplam 548 daireden oluşuyor. Erguvan Sitesi'nde 120 metrekareden, 204 metrekareye kadar farklı tiplerde daireler bulunuyor. Sitenin sosyal yaşam alanlarında ise, 250 metrekare yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun parkı, açık otopark, kapalı sosyal tesis alanı, fitness, sauna ve açık spor alanları yer alıyor. Proje, çevredeki okullara, hastanelere ve KİPA alışveriş merkezine de yürüyüş mesafesinde yer alıyor. Sosyal aktivitelerle yaşam kalitesini artıran Erguvan Club ise çocuklara yönelik drama eğitimleri, havuz başı açık hava sineması, yetişkinliklere yönelik pilates, havuz başı terasta flüt ve gitar dinletileri, halk oyunları, fotoğrafçılık, doğa yürüyüşleri gibi hobi kulüpleri ve çeşitli eğlence aktivitelerini geniş bir yelpazede ücretsiz olarak sunuyor.
 
KALİTELİ EÐİTİM KAPSAMINDA BİRÇOK PROJEYE İMZA ATTI
 
Bugüne kadar yatırımlarının bulunduğu bölgelerde eğitim ve öğretimin kalitesinin artmasına destek olacak birçok projeye imza atan Narin ailesi, Çerkezköy'de Nurullah Narin İlköğretim Okulu, Pakize Narin Anadolu Lisesi, Türk Tekstil Vakfı Metem Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, Halit Narin Çok Programlı Lisesi ve İnci Narin Yerlici İlkokulu'nu da açtı. Narin ailesi ayrıca Tekirova, Antalya'da Halit Narin İlköğretim Okulu, Orhaniye Marmaris'te İnci Narin İlköğretim Okulu, İçmeler Marmaris'te Halit Narin Anadolu Turizm Meslek Lisesi ve Germir Köyü Kayseri'de Nurullah Narin-Pakize Narin Germirli İlköğretim Okulu'nu da hayata geçirdi.
 
Haber / Gökhan YILMAZ