Göre, “Kır Atı yeniden şahlandıracağız”

Çerkezköy’ün tanınan esnaflarından Erol Göre, 2014 yerel seçimleri kapsamında Demokrat Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığını ilan etti.

GÜNDEM 22.12.2013 15:28:00 0
 Göre, “Kır Atı yeniden şahlandıracağız”
HÜKÜMETE ORTAK OLABİLECEK BİR PARTİYİZ
 
Konuyla ilgili yaptığı açıklamada Demokrat Partili bir aileden geldiğini ifae eden Erol Göre, babası Cemal Göre ve amcası İdris Göre’nin yıllarca Demokrat Parti’ye hizmet ettiğini ifade etti. Demokrat Parti’nin tabanı olan bir parti olduğuna dikkat çeken Göre, “Şuanda Genel Başkanımızı bekliyoruz. İyi bir şekilde çalışılması halinde hükümete ortak olabilecek bir partiyiz. Siyasi ortamda son dönemlerde yaşanan olayları hepimiz biliyoruz. Yüksek potansiyeli olan partimizin bu durumdan etkilenmeyerek patlama yapacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 
 
MİLLETİMİZİN KESİŞECEĞİ NOKTA, DEMOKRAT PARTİ OLACAKTIR
 
Tek amacının Çerkezköy’e ve Çerkezköy halkına hizmet etmek olduğunu kaydeden Erol Göre, “Bunun için bu yola aday adayı olarak çıktık. Çerkezköy’de 81 ilden vatandaşımız yaşamaktadır. Onlar olmasaydı Çerkezköy köylükten çıkamazdı” dedi. Türk Milletinin adeta bir arayış içersinde olduğunu öne süren Göre, “Milletimizin kesişeceği nokta, Demokrat Parti olacaktır. Genel Başkanımız Gültekin Uysal ve partililerin uygun görmesi halinde aday olarak Demokrat Partililerin yoğun olduğu Çerkezköy’de seçimleri kazanmak istediklerini söyleyen Göre, partisinin 2014 yerel seçimlerinden başarıyla çıukacağındna emin olduğunu dile getirdi.
 
KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN
 
Sözlerine 30 yıldır siyasetin içinde olduğunu belirterek devam eden Erol Göre, “Partimizden aldığım bilgi ve birikimle Çerkezköy halkına en iyi hizmeti vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Bir aksilik olmazsa Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olacağım. Seçimlerin herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Partimizin tabanında bulunan büyüklerimizin ve arkadaşlarımızın desteği ile bu yola çıktım. Kır atı eski arkadaşlarımızın unutmamasını istiyorum” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ