Arda, “Söylentiler safsatadan ibaret”

AK Parti Muratlı Belediye Başkan Aday Adayı Necla Arda, AK Parti'nin ilçedeki çalışmalar neticesinde altı aday adayı sayısının üçe düşürüldüğü konusundaki söylentilere açıklık geti

GÜNDEM 22.12.2013 13:27:00 0
 Arda, “Söylentiler safsatadan ibaret”
ADAYLIÐIM DEVAM EDİYOR
 
AK Parti Muratlı Belediye Başkan Aday Adayı Necla Arda, "Son günlerde Ak Parti'nin Muratlı Belediye Başkan aday adaylarını üçe düşürdüğü ve bu üç kişi üzerinden anket çalışması yaptırdığı yönündeki söylentiler safsatadan ibarettir. Benim aday adaylığım devam ediyor" dedi.
 
BİRİLERİ YÖNLENDİRME Mİ YAPIYOR?
 
İlçede yapılan anket ile ilgili de görüşlerini belirten  Arda, "Muratlı'da AK Parti adına yapılan anketlerden ilçe başkanımızın haberinin olmadığı yönünde söylentiler dolaşıyor. Altı kişinin aday adayı olduğu partimizin adına yapılan sözde anketlerde sadece üç kişi üzerinde duruluyor. Bu durum haliyle akıllara 'Acaba birileri yönlendirme mi yapıyor?' sorusunu getiriyor. Ben herhangi bir resmi açıklama yapılana dek AK Parti Muratlı Belediye Başkan Aday Adayıyım. Elbette bu altı adaydan sadece birinin seçileceği bilincindeyim. Demokratik bir yarış içindeyiz. Genel merkezimizin tespitini saygı ile karşılayıp siyasi olgunluğumuzu göstereceğiz" dedi.
 
BELEDİYEYE KADIN ELİ DEÐMELİ
 
AK Parti’nin kadın adaylarına pozitif ayrımcılık uygulayan parti olduğuna dikkat çeken Arda, Muratlı Belediyesi'ne kadın elinin değmesi gerektiğini söyledi. Aday olması durumunda Muratlı seçmeninin tarihindeki ilk kadın adaya sempati ile bakacağını dile getiren Arda, "İl Başkanlığımız ve Genel Merkezimiz tüm avantajları görerek değerlendirmesini yapacaktır. Sonuçların tüm aday adaylarına hayırlı olmasını diler, Muratlılı hemşehrilerime saygılar ve sevgiler sunarım" diye konuştu.
 
Haber / Gökhan TEKER