Kurum temsilcilerinin sorunları görüşüldü

Tarımsal Yayım ve Danışmanlık İl Teknik Komitesi 12. Olağan Toplantısı İl Müdürü Cevdet Soyak başkanlığında önceki gün İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirild

GÜNDEM 20.12.2013 14:01:00 0
 Kurum temsilcilerinin sorunları görüşüldü
TARIMSAL YAYIM VE DANIŞMANLIK İL TEKNİK KOMİTESİ TOPLANTISI YAPILDI
 
Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Necmettin Köşkeroğlu, İl Teknik Komitesi üyelerine Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri Uygulama esaslarında yapılan değişiklikler hakkında sunum yaptı. Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri Uygulama esaslarında yapılan değişiklik sonucunda İl Teknik Komitesi tarafında alınması gereken kararlar alındı. Toplantıda daha sonra Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerinin üreticiye daha yararlı ve verimli olabilmesi için kurum temsilcilerinin öneri sorunları görüşüldü. Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı’na gönderilmek üzere yeni kararlar alındı.
 
KATILIM YOĞUN OLDU
 
Toplantıya, İl Müdür Yardımcısı Hüseyin Kantar, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Necmettin Köşkeroğlu,  Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürü Mesut Koç, Gıda ve Yem Şube Müdürü Kamil Yaman, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü M. Hanifi Türkaslan, Konu Sorumlusu Mühendis Nesrin Erdoğan, Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dekanlığından Dr. Burcin Başaran, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Cemal Polat, Tekirdağ Ziraat Odası Başkanlığı’ndan Haydar İnal, Tekirdağ İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Şaban Aytaç, Malkara Süt Üreticileri Birliği’nden Sebatin Binici, Tekirdağ Önder Çiftçi Danışmanlık Derneği’nden Nezih Yarapsanlı katıldı.
 
Haber / Emine LALE