Tanyeli, “Derneğimiz birlik ve beraberliğin köprüsü olacak”

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, dün saat 11.30’da Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma Derneği yönetimini makamında ağırladı.

GÜNDEM 19.12.2013 19:24:00 0
 Tanyeli, “Derneğimiz birlik ve beraberliğin köprüsü olacak”
KURUMLARI ZİYARET ETMEYE BAŞLADIK
 
Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma Derneği tarafından ilçe kaymakamı Metin Kubilay’a yapılan ziyarette Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Fikret tanyeli, Yönetim Kurulu Üyeleri Aşkın Gündoğdu, Sebahattin Tokgöz, Yaşar Yıldırım, Halil Gürel, Nihat Yıldız ve Erman Şişman yer aldı. Derneğin çalışmaları hakkında Kaymakam Kubilay’a bilgi veren Fikret Tanyeli, geçtiğimiz hafta yeni göreve gelen yönetim ile birlikte kurum ziyaretlerini sürdürdüklerini ifade etti. Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Fikret Tanyeli, “Yavaş yavaş kurumları ziyaret etmeye başladık” diye konuştu.
 
    
BU SORUNU BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ
 
Tüm servis araçları sahiplerinin işini layığıyla yapması halinde hiçbir sorun yaşanmayacağını kaydeden Fikret Tanyeli, “Derneğimizin amacı budur. Bu işi yapanlara daha iyi hizmet vermek için bu derneği kurduk. Derneğimizde tüm bölgelerden üyelerimiz bulunmaktadır. Üye sayımız 100’ü geçti. Derneğimiz kardeşlik, birlik ve beraberliğin köprüsü olacaktır. Sevgi ve saygı çerçevesinde başarılı olacağımıza inanıyorum. Üyelerimiz için üstümüze düşenin fazlasını yapmaya da hazırız” dedi. Tanyeli, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e yaptığı ziyarette dile getirdiği S plaka konusundaki sıkıntıları, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a da aktardı. Tanyeli, “Belediye ve Emniyet ile birlikte koordineli bir şekilde çalışarak bu sorunu bitirmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
İNŞALLAH ÜYELERİNİZE EN HAYIRLI HİZMETİ YAPARSINIZ
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ziyaretleri nedeniyle Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma Derneği yönetimine teşekkür etti. Dernek yönetimine çalışmalarında başarılar dileyen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “İnşallah üyelerinize en hayırlı hizmeti yaparsınız” dedi. Ziyaret esnasında Kaymakam Metin Kubilay’ın yanında bulunan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak da Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Fikret Tanyeli ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ