Dalgıç, “Belediyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz”

Doğu Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT 2013 yılı Aralık ayı Encümen Toplantısı’nda konuşan Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, “TRAKYAKENT Belediyeler Birliği bu alanlarda üye belediyeler

GÜNDEM 19.12.2013 13:01:00 0
 Dalgıç, “Belediyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz”
YOĞUN BİR ÇALIŞMA PROGRAMI OLUŞTURDU
 
Doğu Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT 2013 yılı Aralık ayı Encümen Toplantısı Trakyakent ve Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç başkanlığında yapıldı. Toplantıya katılan herkese katılımlarından dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Op. Dr. Adem Dalgıç, “Trakyakent Belediyeler Birliği geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2013 yılında da çok yoğun bir çalışma programı oluşturdu ve bunu başarıyla uyguladı. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla tanınırlığımızı ve farklılığımızı üst düzeyde arttırmaya devam ediyoruz. Trakyakent Belediyeler Birliği olarak ulusal ve uluslar arası anlamda önemli bir konumda yer alıyoruz. Trakyakent’i bu mevkilere getiren çalışmalar içinde bulunmaktan, Birliğimize Başkanlık yapmaktan son derece mutlu ve gururluyum” diye konuştu.
 
GENİŞ ÇAPLI SEMİNER DÜZENLEDİK
 
Bugün itibariyle Doğu Batı Trakya Belediyeler Birliği olarak Trakya’da bulunan birçok belediye yetkilisinin katıldığı geniş çaplı seminer düzenlediklerini ifade eden Adem Dalgıç, “Birçok Belediye Başkanımız ile Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz ve personellerimiz ile hep birlikte Belediyeler Mevzuatında yer alan en son güncel durumlar hakkında detaylı bilgiler edineceğiz. Encümen toplantımızı açmadan önce Trakyakent Belediyeler Birliği adına bu değerli çalışmaları düzenleyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
GÜNDEM MADDELERİ KARARA BAĞLANDI
 
Doğu Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT 2013 yılı Aralık ayı Encümen Toplantısı’nda daha sonra; “Avrupa Sınır Bölgeleri Birliği AEBR’den gelen uluslararası toplantı davetine ilişkin detaylar”, “2014 yılı Ocak ayında düzenlenmesi planlanan Türk – Bulgar İşadamları Toplantısı’nın katılımcı profilleri ve çalıştay programı görev dağılımları”, “Trakya burada bir portal altında projesinin iletişim stratejisi ve yapılacak uygulamalar”, “yayın kurulunun 2014 yılı çalışma konuları”, “Ocak ve Şubat 2014 birlik eğitim programları” ve diğer gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda ayrıca son bir ay içerisinde Marmara Ereğlisi, Tekirdağ ve İpsala’da gerçekleştirilen, “İhale Mevzuatı – İş Güvenliği – Vatandaş Odaklı Hizmet ve İletişim Becerileri” eğitimi, “6360 Sayılı Büyükşehir Kanunu” eğitimi ve “İş Güvenliği Eğitimi” konuları Birlik Yönetim Kurulu tarafından değerlendirildi.
 
 EĞİTİM PROGRAMLARI HİZMETİ SUNDUK
 
Birliğin, üye belediyelere hizmetleri kapsamında birçok günübirlik yerinde eğitim programları düzenlendiğini söyleyen Dalgıç, “Son olarak Marmara Ereğlisi’nde, Tekirdağ’da ve İpsala’da personellerimize yönelik eğitim programları hizmeti sunduk. 2014 yılında eğitim programlarımıza daha fazla ağırlık vermeyi düşünüyoruz. TRAKYAKENT Belediyeler Birliği bu alanlarda üye belediyelerimiz ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda belediyelerimizin yanında olmaya devam edecektir” dedi. Toplantıya, Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ile birlikte Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Çamlıca Belediye Başkanı Halil Büyükyatıkçı ve Evrensekiz Belediye Başkanı Halil Abanoz, Birlik Müdürü Sinan Çetiz ve Birlik personeli ile Yayın Kurulu üyeleri Editör Zekai Akay, Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Bostancı ve Uzman Eğitmen Zeki Buzgan katıldılar.
 
Haber / Asim YAVUZ