Kaymakam Kuzulu, iş kadınlarını ağırladı

Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği İş Kadınları Komisyonu üyeleri önceki gün Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu ve Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak’ı makamlarında ziyaret etti.

GÜNDEM 18.12.2013 15:15:00 0
 Kaymakam Kuzulu, iş kadınlarını ağırladı
HER DÜŞÜNCE VE FİKRE AÇIÐIZ
 
Ziyaretlerde TAGİD İş Kadınları Komisyonu Başkanı Selda Er, Başkan Yardımcıları Hatice Kalkan ve Seda Kurt’un yanı sıra İş Kadınları Komisyonu üyeleri Ayşegül Utkaner, Nevin Köylü, Gülbin Dubaz,  Mehtap Çetinkaya ve Gülcan Tuncer de yer aldı. TAGİD İş Kadınları Komisyonu Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette bölge sorunları hakkında görüş ve önerilerini ifade eden TAGİD İş Kadınları Komisyonu üyeleri, sorunların çözümü konusunda İş Kadınları olarak kaymakamlıkla birlikte hareket edeceklerini belirtti. TAGİD üyesi İş Kadınlarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, “Ergenemiz yeni kurulan bir ilçedir. Bu ilçe için yenilik niteliğindeki her düşünce ve fikre kaymakamlık olarak açığız. Başkanımızın da dediği gibi bu topraklar hepimizin. Yeni bir şeyler yapmak için birlikte hareket etmeliyiz. Ergene için yeni oluşum planlarımız var. Bu planlamalarda siz değerli iş kadınlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.
 
SORUNLAR VE ÇÖZÜMLERİ KONUSUNDA FİKİR PAYLAŞIMLARIMIZ OLDU
 
TAGİD İş Kadınları Komisyonu olarak gerçekleştirmeyi planladıkları makam ziyaretlerinin ilkini Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak’a yaptıklarını söyleyen TAGİD İş Kadınları Komisyonu Başkanı Selda Er, “Kaymakamımızla bölgemizde yaşanan sorunlar ve çözümleri konusunda fikir paylaşımlarımız oldu. Ergene ilçemiz, yeni yapılanmakta olan bir bölgemizdir. Öncelikle sorunlarımızı birlikte çözmek adına yeni planlamalar yapmalıyız. Bunun yolu ise birlikte kararlar almaktan alınan kararları birlikte uygulamaktan geçiyor” dedi.
 
ZOR GÖRÜNEN İŞLERİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİMİZE İNANCIM TAMDIR
 
TAGİD üyesi kadınlar, daha sonra bölgenin tek kadın kaymakamı olan Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’yu ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Aslı Aynaoğlu Kuzulu, “ Siz değerli İş Kadınlarının yapmış olduğu ziyaretten ötürü hepinize teşekkür ederim. Sizler benim bu görev yerimde ağırladığım ilk İş Kadınları heyetisiniz. Bunun da benim için ayrı bir güzelliği var. Kapaklı ilçe statüsüne yeni yasa dahilinde geçmiş bir bölgemizdir. Yapılanma sürecinin başında olan bir ilçedir. Bu da burada işimizin çok olduğunu göstermektedir. Siz değerli İş Kadınlarımız ile bu zor görünen işlerin üstesinden geleceğimize inancım tamdır” ifadelerini kullandı.
 
FİKİR VE DÜŞÜNCELERİMİZE YAKLAŞIMLARI BİZLERİ MUTLU ETTİ
 
Ergene ve Kapaklı Kaymakamlığı ziyaretlerinin, çok olumlu geçtiğini ifade eden TAGİD İş Kadınları Komisyonu Başkan Yardımcısı Hatice Kalkan, “Her iki bölge kaymakamımızın yapılanma ve sorunların çözümü konusundaki fikir ve düşüncelerimize yaklaşımları bizleri mutlu etti. Kapaklı Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakamımız Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya bizleri makamında ağırladığı için ve Trakya Bölgesi sorunlarını çözmek için birlikte mücadele verelim teklifimize yaklaşımından ötürü TAGİD İş Kadınları Komisyonu olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.
 
Haber / Gökhan YILMAZ