Dolandırıcılar suçüstü yakalandı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, emeklilerin kimlik ve SGK hizmet döküm bilgilerini kullanarak bankalardan yüklü miktarda kredi çektiği tespit edilen iki kişiyi suçüstü

GÜNDEM 17.12.2013 17:41:00 0
 Dolandırıcılar suçüstü yakalandı
19 BİN TL KREDİ ÇEKTİÐİ TESPİT EDİLDİ
 
Aldıkları istihbarat üzerine harekete geçen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bankalardan sahte kimlikle kredi çektiği iddia edilen 2 kişiyi kıskıvrak yakaladı. Şüphelileri takibe alan polis ekipleri şebekeye ait bir kadının özel bir bankadan 19 bin TL kredi çektiğini tespit etti. İsmi Işıl Öztürk(49) olduğu öğrenilen şüpheli kadın, bankadan sahte kimlikle çektiği paralarla çıktığı esnada suçüstü yakalandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüpheli kadınla birlikte hareket ettiği tespit edilen 44 yaşındaki Nahit Yıldırım’ı da araç içersinde kıskıvrak yakaladı.
 
 
NOTERDEKİ GÖREVİNDEN ATILMIŞ
 
Şüphelilerin üzerinde ve araçlarında yapılan aramalarda Işıl Öztürk adına hazırlanmış iki adet sahte kimlik, SGK Hizmet dökümleri ile bir miktar para bulundu. Şahısların İstanbul’da bulunan özel bankaların şubelerinden de sahte kimliklerle toplam 48 bin TL kredi çektiğini tespit eden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Nahit Yıldırım’ın İstanbul’da bir noterde çalıştıktan sonra görevinden atıldığını tespit etti. Işık Öztürk’ün ise çetede komisyon alarak çalıştığı ifade edildi.
 
 
 
Haber / Gökhan YILMAZ