Varol, “Harama hileye bulaşmamış herkese kapımız açık”

MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, beraberindeki Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel ve Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Şefik Seren Gökkaya ile birlikte dün saat 20.00’da Marmara Haber G

GÜNDEM 16.12.2013 20:09:00 0
 Varol, “Harama hileye bulaşmamış herkese kapımız açık”
ADAY BULMAK İÇİN KAPI KAPI DOLAŞMADIK
 
MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı açılışında kendilerini yalnız bırakmayan sivil toplum kuruluşlarına ve derneklere iade-i ziyarete bulunduklarını ifade eden MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, “İlk ziyareti her anımızda bizimle birlikte olan basın mensuplarına yapmak istedik” dedi. Kapaklı’daki ilçe teşkilatları içerisinde en rahatının MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı olduğunu belirten Varol, “Çünkü biz partimizin içinden bir isimle yola çıktık. Aday bulmak için kapı kapı dolaşmadık” dedi. Kapaklı Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvuru sürecinin 15 Şubat 2014’e kadar devam edeceğini söyleyen Varol, “Fakat Belediye Başkan Aday Adayı müracaatları için saydığımız tüm kriterler Meclis Üyeliği aday adaylığı için de geçerlidir. Partimizin tozunu yutmuş kişilerle hareket etmek istiyoruz. Bu söylem teşkilatımızın dışa kapalı olduğu şeklinde algılanmamalıdır. MHP’nin yapısına uygun, harama hileye bulaşmamış herkese kapımız açıktır” diye konuştu.
 
BEN PARTİMİN NEFERİYİM
 
Konuşmasına adaylık sürecinde kendisinden desteklerini esirgemeyen Şefik Seren Gökkaya’ya teşekkür ederek başlayan Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel ise “Şefik abinin tecrübelerinden yararlanacağız. Karaağaç’ta da kendisinin desteklerini gördük” dedi. MHP’nin Kapaklı’nın yükselen değeri olduğunu kaydeden Yücel, “Seçimleri kazanabilecek güçteyiz. Diğer partilerle aynı potada yer almamıza rağmen potaya diğerlerinden daha yakınız” dedi. Bugüne kadar söylediği tüm sözlerin arkasında olduğunu ifade eden Şefik Seren Gökkaya ise “Partim bana ne görev verirse yapmaya hazırım. Ben partimin neferiyim” ifadelerini kullandı.  
 
Haber / Ahmet KARDEŞ