Edirne'de ihale süreci başlıyor

Edirne Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada belediyenin önümüzdeki günlerde yoğun bir ihale sürecine gireceği belirtildi.

GÜNDEM 16.12.2013 16:17:00 0
 Edirne
KAMYONET KİRALANACAK
 
Edirne Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Fırınlarsırtı, İskender, Ortakçukur ve Arnavutköy'de birer, Karaağaç'ta da 4 adet arsanın açık teklif artırma usulü satılacağı belirtildi. İsteklilerin geçici teminata ait banka mektup veya makbuzu ile birlikte yarın saat 14.00'da belediye encümenine başvurması gerektiği kaydedildi. Edirne Belediyesi'nce araç kiralama hizmet alım işi için ihale yapılacağı bildirildi. Edirne Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, veteriner işleri müdürlüğünce 12 ay kullanılacak 1 adet kapalı kasa camlı dizel yakıtlı kamyonet kiralama hizmet alımı işi için 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edileceği belirtildi. İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye Elektronik Kamu Alımları Platformu'ndaki şartnameden ulaşılabileceği aktarılan açıklamada, işe başlama tarihinin 1 Ocak 2014, işin bitiş tarihinin ise 31 Aralık 2014 olduğu ifade edildi. İhalenin, Edirne Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü Destek Hizmetleri Birimi'nde 18 Aralık Çarşamba günü saat 14.00'da yapılacağı kaydedildi
 
2 ARSA AÇIK TEKLİF ARTIRMA USULÜ SATILACAK
 
Edirne Beldiyesi'nce 2 adet arsa açık teklif artırma usulü ile satılacağı belirtildi. Edirne Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Fırınlarsırtı mevkisinde 2 adet arsanın açık teklif artırma usulü satılacağı belirtildi. İsteklilerin geçici teminata ait banka mektup veya makbuzu ile birlikte 19 Aralık Perşembe günü saat 14.00'a kadar belediye encümenine başvurması gerektiği kaydedildi.
 
20 ARALIK CUMA GÜNÜ SAAT 11.00'DA YAPILACAK
 
Edirne Belediyesi'nce, kefen takımı mal alım işi için ihale yapılacağı belirtildi. Edirne Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Edirne Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğü'nce 2014'te defin işlemlerinde kullanılmak üzere kefen takımı mal alım işi alımı işinin 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale yapılacağı ifade edildi. İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye Elektronik Kamu Alımları Platformu'ndaki şartnameden ulaşılabileceği aktarılan açıklamada, ihalenin, Edirne Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü Destek Hizmetleri Birimi'nde 20 Aralık Cuma günü saat 11.00'da yapılacağı kaydedildi.
 
Haber / Kübra ÖZAYDIN