HEM bu yıl meslek edindirme kurslarına ağırlık verecek

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi yetkilileri, 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda ise okuma yazma kursları başta olmak üzere, meslek edindirme kursları ile sosyal ve kültürel kurslar açılacağını be

GÜNDEM 15.12.2013 16:06:00 0
 HEM bu yıl meslek edindirme kurslarına ağırlık verecek
MESLEK EDİNDİRME KURSLARI DA AÇILACAK
 
Okuma yazma, bilgisayar, dikiş nakış, kalorifer ateşçiliği kurslarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi yetkilileri, bu yıl okuma yazma kurslarının yanı sıra meslek edindirme kurslarının da açılacağına dikkat çekti. Yetkililer, meslek edindirme kursları kapsamında bilgisayarlı ön muhasebe, bilgisayar destekli çizim, web tasarım, düz dikiş makine operatörü, el sanatları, makine nakışları, emlak komisyonculuğu, erken çocukluk öğretmen yardımcısı, ev mefruşatı, evde yaşlı ve hasta bakımı, forklift operatörlüğü, kalorifer ateşçisi yetiştirme, doğalgaz ateşçisi yetiştirme, 3-6 yaş çocuk etkinlikleri kursu açacaklarını ifade etti.
 
İNGİLİZCE KURSU DEVAM EDİYOR
 
Atatürk İlkokulu’nda 30 kursiyerin devam ettiği İngilizce kursunun tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi yetkilileri, “Bunun yanında Kapaklı Belediyesi Hizmet Binası’nın yedinci katında 3-6 yaş çocuk etkinlikleri kursumuz da var. Bu kursumuza ise 28 kursiyer katıldı. Yakın bir zamanda da Halk Eğitim Merkezi’nde 3-6 yaş çocuk etkinliği kursumuz başlayacak. Diğer kurslarımız da tüm hızıyla devam ediyor” açıklamalarında bulundu.
 
Haber / Asim YAVUZ