GSK emeklisi Bektaş’a sürpriz uğurlama

Ortaca Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan (SGK) emekli olan Murat Bektaş, mesai arkadaşları tarafından pasta kesilerek uğurlandı.

GÜNDEM 13.12.2013 17:15:00 0
 GSK emeklisi Bektaş’a sürpriz uğurlama
GEÇ BULDUK ERKEN KAYBETTİK
 
Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman’da vatandaşlara hizmet veren Sosyal Güvenlik Kurumu personellerinden, yaz başında Tekirdağ SGK'dan Ortaca SGK merkezine tayini çıkan Murat Bektaş, kurumda personel ile pasta kesilerek uğurlandı. Murat Bektaş'ın emekliliği ile ilgili Ortaca SGK Merkez Müdürlüğü’nde yapılan programda konuşan Merkez Müdürü Özkan Arslan, "Kısa zaman önce merkezimize tayin gelen arkadaşımız sergilemiş olduğu performans ve saygılı tutumuyla herkese kendini sevdirmiştir. Çalışma hayatımda görmüş olduğum en saygılı kişilerden biri olan arkadaşımıza bu zamana kadar Kurumumuza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, emeklilik yaşamında kendisine huzur, sağlık ve mutluluklar dilerim; sözün özü geç bulduk erken kaybettik" dedi.
 
ORTACA'YA YERLEŞME KARARI ALDIM
 
Emekli olan Murat Bektaş da "Tüm çalışma arkadaşlarıma bana göstermiş oldukları yakınlıktan ve düzenlenen etkinlikten dolayı teşekkür ederim. Ortaca ile hiçbir bağım olmamasına rağmen buraları ve insanlarını çok sevdim ve emeklilikten sonra Ortaca'ya yerleşme kararı aldım" dedi. Programdan sonra Ortaca Sosyal Güvenlik Merkezi personeli tarafından alınan hediyeler takdim edilerek program sona erdi.
 
Haber / Emine LALE