Odaya 3’üncü aday Keskin oldu

2014’te yapılacak olan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçimlerine 3’üncü aday Akasya Taksi Başkanı Hüsamettin Keskin oldu.

GÜNDEM 12.12.2013 16:07:00 0
 Odaya 3’üncü aday Keskin oldu
BİZİM NEYİMİZ EKSİK
 
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda son zamanlarda düzen kalmadığına dikkat çeken 33 yaşındaki Hüsamettin Keskin, “Son iki dönemdir oda aktif değil. Ne kendine ne de üyelerine bir hayrı yok. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın yaklaşık olarak bin 300 kayıtlı üyeye sahip olduğunu belirten Keskin, “Bizimle aynı şartlarda faaliyet gösteren diğer ilçe odaları çok daha aktif hizmetler veriyor. Bizim onlardan neyimiz eksik” diye konuştu.
 
ODA BÜNYESİNDE MUHASEBE DEPARTMANI KURULABİLİR
 
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’na seçilmesi halinde gerçekleştirmeyi planladığı başlıca projeler hakkında bilgi veren Hüsamettin Keskin, “Odamıza kayıtlı bin 300 üyenin hepsi muhasebe işlemlerini ilçedeki çeşitli muhasebecilere yaptırıyor. Fakat oda bünyesinde bir muhasebe departmanı oluşturulsa üyelerin ödeyeceği muhasebe giderleri  odaya kalır. Böylece odamızın aylık sabit bir geliri olur” dedi.
 
ÜYELERE 0 FAİZLİ KREDİ
 
Oda olarak ilçedeki herhangi bir sigorta şirketi ile anlaşma yapılarak, üyelerin daha uygun fiyata ve taksitli bir şekilde poliçelerini ödemelerine de imkân sağlanabileceğini ifade eden Hüsamettin Keskin, “Bir diğer projem ise oda bünyesinde bir ‘Kriz Masası’ oluşturmak. Böylece olası bir afet yada büyük bir kazada zarar gören üyemize ya da ailesine maddi yardımda bulunabiliriz. Odanın sabit gelirlerinin bir kısmının biriktirileceği ayrı bir ‘Gelir-Gider Havuzu’ oluşturarak burada biriken para ile acil nakite ihtiyacı olan üyelerimize ‘0’ faizle kredi imkânı da sunulabilir” ifadelerini kullandı. Keskin odaya bir de oto kurtarma aracı ve ambulans kazandırmak istediğini söyledi.
 
EN BÜYÜK PROJE ‘BENZİN İSTASYONU’
 
Başkan seçilmesi halinde gerçekleştirmeyi planladığı en büyük projenin oda bünyesinde bir Benzin İstasyonu açmak olduğunu söyleyen Hüsamettin Keskin, “Açacağımız bu Benzin İstasyonu’ndan, üyelerimiz, kendilerine vereceğimiz indirim kartı sayesinde uygun fiyata akaryakıt alabilecek. Buradan elde edilen gelir hem İstasyonun giderleri hem de odaya ayrı bir kaynak olarak kullanılacak. Bu üye indirim kartları odamızın anlaşmalı olduğu yerlerde de geçerli olacak” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ