CHP adayını 15 Aralık’ta belirleyecek

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı’nı 15 Aralık Pazar günü yapılacak eğilim yoklaması ile belirleyecek.

GÜNDEM 10.12.2013 18:34:00 0
 CHP adayını 15 Aralık’ta belirleyecek
İKİNCİ KEZ SANDIK DIŞI BIRAKILDILAR
 
Yapılacak eğilim yoklaması için kurulacak olan sandığa Metin Dönmez, Remzi Garip, Vahap Akay ve Ensar Sivri’nin katılacağı belirtilirken, diğer 3 aday adayı M. Zeki Gürcün, Aktaş Güler ve Subaykan Pandar’ın ikinci kez sandık dışı bırakılması ise dikkatlerden kaçmadı. 30 Mart 2014 seçimlerinde Tekirdağ’da aday belirlenmesinde yöntem olarak Kamuoyu anketlerinin öne çıktığını belirten CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi, 28 Kasım Perşembe günü Ankara’da Genel Merkez’de, CHP Yerel Seçim Komisyonu üyeleri, İl Başkanı ve Milletvekillerinin katılımıyla Kamuoyu Anketlerinin değerlendirildiğini anımsattı.
 
6 İLÇEDE TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILACAK
 
Değerlendirme toplantısında alınan tavsiye kararları doğrultusunda, partinin 5 ilçede adaylarının belirlendiğini kaydeden CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi, “6 ilçede Temayül Yoklaması yapılması kararı alındı. Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın Genel Başkanımızın insiyatifinde belirleneceği açıklandı. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlık ettiği, son MYK Toplantısı’nda da 28 Kasım Perşembe günü alınan tavsiye kararları doğrultusunda Çerkezköy dahil 6 ilçede Temayül Yoklaması kararı alındı. Bu doğrultuda Çerkezköy’de Temayül Yoklaması yapılacak” ifadelerini kullandı.
 
ÇALIŞMALARIMIZ VE EMEÐİMİZ YOK SAYILDI
 
CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylarından Metin Dönmez, Remzi Garip, Ensar Sivri ve Vahap Akay’ın temayül yoklamasına katılacağını belirten CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi, temayül yoklamasının 15 Aralık Pazar günü saat 08.00-17.00 saatleri arasında yapılacağını ifade etti. İlçe Yönetimi, temayül yoklamasında 30 Haziran’a kadar kayıtlı tüm üyelerin oy kullanabileceğini belirtti. M. Zeki Gürcün sosyal medyadaki kişisel sayfasından yaptığı açıklamada “Bu güne kadarki çalışmalarımız ve emeğimiz yok sayılarak bizlerin sandık dışı bırakılmamız bizler ve aldığımız tepkilere göre kamuoyu tarafından anlaşılamamıştır. Herşeye rağmen bu kararın partimiz için hayırlı olmasını diliyor, bu güne kadar bize destek veren partili dostlarımıza, ziyaretlerimiz sırasında bizi güler yüzle ve sıcak ilgi ile karşılayan; kamu görevlilerimize, değerli esnaflarımıza, sivil toplum örgütlerimize, derneklerimize ve tüm halkımıza teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyor, Partimize desteğinizi sürdürmenizi diliyorum” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Gökhan YILMAZ