Meclis 25 Aralık’ta olağanüstü toplanacak

Kapaklı Belediye Meclis Toplantısı dün saat 14.00’da Meclis Toplantı Salonu’nda İrfan Mandalı başkanlığında gerçekleştirildi.

GÜNDEM 6.12.2013 16:48:00 0
 Meclis 25 Aralık’ta olağanüstü toplanacak
MECLİS 4 EKSİKLE TOPLANTI
Kapaklı Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı’na meclis üyelerinden İrfan Demir, Salih Bezgin, Kenan Efeoğlu ve Ahmet Doğaç katılmadı. Belediye Başkanı İrfan Mandalı, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Makedonya gezisi hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Mandalı Makedonya gezisinde Debre Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalandığını dile getirdi. Saygı duruşunda bulunulması ile başlayan toplantıda gündem maddelerine geçilmeden önce dilekçesinin gündem maddelerine eklenmesi oylamaya sunuldu. Dilekçe oybirliği ile gündem maddelerine eklendi.  
 
 
KOMİSYON RAPORLARI OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Zabıta Müdürlüğü’nün 28.11.2013 tarih ve 1983 sayılı yazıda Kapaklı Belediye Emir ve Yasaklar Yönetmeliği ‘nde değişiklik yapılmasına dair gündem maddesinin görüşülmek üzere oybirliği ile Plan Bütçe Komisyonu’na havale edildiği toplantıda daha sonra bir önceki toplantıda İmar Komisyonu’na havale edilen konuların görüşülmesine geçildi. Meclis, bütün konular İmar Komisyonu’nun görüşleri doğrultusunda oybirliği ile karara bağladı.
 
DİLEKÇELER İMAR KOMİSYONUNA HAVALE EDİLDİ
Toplantı, İmar Planı ile ilgili meclise sunulan gündem maddelerinin tümünün İmar Komisyonu’na havale edilmesi ile son buldu. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İmar Komisyonu’nun özellikle Revizyon İmar Planı konusu başta olmak üzere tüm dilekçelerle ilgili detaylı bir çalışma yapılmasını ve meclisin 25 Aralık Çarşamba günü olağan üstü toplanılmasını meclis üyelerinin onayına sundu. Başkan Mandalı’nın önerisi meclis üyeleri tarafından da oybirliği ile kabul edildi. Toplantı sonunda meclis üyelerine, Kapaklı Belediyesi ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile gerçekleştirilen Makedonta gezisi hakkında hazırlanan slayt izletildi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ