Tunca’dan duyarlılık örneği

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Emrah Tunca, organ bağışının bir insanın diğerine yapabileceği en büyük yardım olduğunu ifade ederek 'Bu bilinçle organ bağışına dikkat çekmek ve te

GÜNDEM 6.12.2013 11:50:00 0
 Tunca’dan duyarlılık örneği
ORGAN BAĞIŞI BİR İNSANIN DİĞERİNE YAPABİLECEĞİ EN BÜYÜK YARDIMDIR
AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Emrah Tunca, İlçe Başkan Yardımcıları ve partililerle birlikte Tekirdağ Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastane servisini tek tek gezen Başkan Emrah Tunca hastane personeli ile hasta ve refakatçilerine karanfil dağıtarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Tunca, temenni ve isteklerini dinlediği hastalarla sohbet ederek onlara moral verdi. Ziyaret sonrası hastane Başhekimi Mustafa Doğan’ı da ziyaret ederek hastane ile ilgili bilgiler alan İlçe Başkanı Tunca, daha sonra organ bağışıyla ilgili sohbet etti. Ziyaret vesilesiyle organlarını bağışlamak istediğini belirten Başkan Tunca, “Organ bağışı bir insanın diğerine yapabileceği en büyük yardımdır. Bu bilinçle organ bağışına dikkat çekmek ve teşvik amacıyla organlarımı bağışlamak istiyorum” dedi.
 
BİREY ODAKLI SAĞLIK HİZMET ANLAYIŞINA GEÇTİK
Tekirdağ Devlet Hastanesi Başhekim Mustafa Doğan da organ bağış kartını doldurduğu Emrah Tunca’ya hassasiyetinden dolayı teşekkür etti. Süleymanpaşa İlçe Başkanı Emrah Tunca, “Sağlıkta dönüşüm projesi çerçevesinde büyük hizmetler yaptık. Aile Hekimliği yapılandırmasıyla birey odaklı sağlık hizmet anlayışına geçtik. AK Parti öncesi rehin alınan, senet zoruyla tedavi edilen hastaları gördük. İlaç kuyruklarını halkımız çok iyi biliyor. Acil ameliyat olması gereken hastalara 1 yıl sonrasına ameliyat tarihi verildiği kötü günleri yaşadık. AK Parti’nin halk odaklı hizmet anlayışı, bu atıl yapıyı ortadan kaldırarak bugün helikopter ambulansla alınan hastaların tedavi edildiği bir modern yapıya kavuşturdu” diye konuştu.
 
Haber / Emine LALE