Kambur, “Yarınki program rövanş olacak”

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Kırklareli ziyaretinin ardından akşam saatlerinde Tekirdağ'a geleceğini söyledi.

GÜNDEM 5.12.2013 14:52:00 0
 Kambur, “Yarınki program rövanş olacak”
TOPLU AÇILIŞ TÖRENİMİZ OLACAK
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün partililerle akşam yemeğinde bir araya geleceğini ifade eden Kambur, "Yarın saat 11.00'da Tekirdağ Valiliği önünde Başbakanımızın katılımıyla toplu açılış törenimiz olacak. Daha sonra Çerkezköy ve Çorlu'da da toplu açılış törenimiz olacak. Başbakanımız, buralarda Tekirdağ'a gelmiş olan hizmetlerle ilgili, bu hizmetlerin açılışını toplu olarak yapmış olacak" dedi.
 
BÜTÜN HALKIMIZI BEKLİYORUZ
Kambur, Başbakan Erdoğan'ın, Çorlu'da Tekirdağ Valiliğinin düzenleyeceği akşam yemeğinde iş adamlarıyla bir araya geleceğini ve ardından Edirne'ye gideceğini belirterek, “Başbakanımızın Tekirdağ'a ziyareti bir hayli zamandır beklenen bir ziyaret aslında. Tekirdağ'a yazın gelecekti, burada düzenleyeceğimiz Gençlik Şöleni'ne katılacaktı ancak Reyhanlı'daki menfur saldırı nedeniyle Gençlik Şölenimiz iptal edilmişti. O zamanki program bu zamana kadar sarktı. Yarınki program, bir nevi o gün yapılamayan kısmın rövanşı olacak gibi. Biz bütün halkımızı Tekirdağ Merkez, Çerkezköy ve Çorlu'da yapılacak toplu açılış programlarına bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Menşure KARDEŞ