Dalgıç, “Engellilerimizin her zaman yanındayız”

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Engelliler ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

GÜNDEM 3.12.2013 16:12:00 0
 Dalgıç, “Engellilerimizin her zaman yanındayız”
ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kendisini ziyaret eden engelli vatandaşları Meclis Salonu’nda kabul eden Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Tekirdağ Belediyesi olarak göreve geldiklerinden bu yana engelliler için önemli çalışmalara imza attıklarını belirtti. Dalgıç, “Göreve geldikten hemen sonra ilk yaptığımız işlerden birisi Engelliler Koordinasyon Merkezi’ni kurmak oldu. Tekomer sayesinde engellilerimize daha yakın olduk ve sürekli bir dayanışmada bulunduk. Kent merkezinde engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırma adına rampalar, yüzey çalışmaları, kaldırımlar ve asansörler gibi önemli çalışmalara imza attık. Belediyemizin tüm binalarını engelsiz hale getirdik” dedi. 
 
ENGELLİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
Amaçlarının Tekirdağ’ı engelliler için en rahat yaşanabilen bir kent haline getirmek olduğunu ifade eden Adem Dalgıç, “Bu anlam tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum ve her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum” dedi. Toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Resul Darama, Belediye Meclis Üyesi Levent Gündoğdu, Tekomer Sorumlusu Murat Yıldız, Ziçev Başkanı Rukiye Güneş, Sakatlar Derneği Başkanı Emine Güvencin, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Gülçin Eral ve engelli vatandaşlar katıldı.
 
Haber / Ahmet KILAUZ