Serat, “Yol çalışmaları devam ediyor”

Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Serat, Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü’nün Kasım Ayı faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

GÜNDEM 2.12.2013 15:41:00 0
 Serat, “Yol çalışmaları devam ediyor”
MEZARLIK İÇİNDE HİZMET BİNASI YAPILDI
Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Kasım Ayı içinde mezarlık içinde hizmet binası yapımını tamamladığını ifade eden Mustafa Serat, Bina içinde gasilhane, wc, depo, idare odası gibi bölümlerin yer aldığını sözlerine ekledi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin ilçe içerisinde bozulan beton ve asfalt yolların yama ve tamirat işlerini yaptığını söyleyen Mustafa Serat, “Asfalt ve beton yol ihalesi kapsamında beton yol çalışmaları devam ediyor. Kasım Ayın’da Anı, Ak, Aksu, Yeşilova, Barbaros, Kosova, Güvercin, Çayeli, Çömlekçi, Hazer, Ertürk, Karagöz, Leylak, Akşemsettin, Şenlikoğlu, Dikilitaş, Dikici, Çimen sokaklarda, Hoca Ahmet Yesevi ve Halide Edip Adıvar Caddelerinde; Gül, Ayan sokaklarda, Anafartalar ve Mimar Sinan Caddesi ile bu caddelere bağlı sokaklarda beton yol çalışmaları tamamlandı” dedi.
 
İNÖNÜ MAHALLESİ’NDE ASFALT YOL ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Asfalt yol çalışmaları kapsamında Alaaddin Caddesi ve buna bağlı sokaklarda kaba ve ince reglaj çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Mustafa Serat, “Akkoyun, Zübeyde Hanım, Şahinbey, Saimbeyli, Kılıçarslan, Altınoluk, Akoluk, Değirmen ve Necip Fazıl Sokaklarda asfalt yol çalışmaları tamamlandı. İnönü Mahallesi Cadde ve Sokaklarında asfalt yol çalışmaları tamamlandı. Beton ve asfalt yol ihalesi kapsamında eksik olan kaldırımların tamamlanması çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Faruk Ilgaz, Hoca Ahmet Yesevi, Anafartalar ve Halide Edip Adıvar Caddelerinde kaldırım çalışmaları tamamlandı. Erbay Caddesi, Demir Caddesi ve Alaaddin Caddesi’nde çalışmalar devam ediyor” açıklamalarında bulundu.
 
SU DEPOSU TAMAMLANDI
İsmetpaşa Parkı ihalesi kapsamında Kasım Ayı’nda çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkan Yardımcısı Serat, “Su deposu tamamlandı. Amfi tiyatro oturma basamakları ile sahne kaba inşaatı, tuvalet inşaatı, çevre duvarı kazı çalışmaları, havuz kazısı ve grobeton işleri tamamlandı” dedi. Kapaklı İlçesi cadde ve sokaklarında engelli geçişlerine uygun kaldırım ihalesi çalışmaları çerçevesinde Kasım ayı içerisinde Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki çalışmaların tamamlandığını belirten Serat, “Volkan, Levent, Bülent Ecevit Caddeleri ve bunlara bağlı sokaklarda çalışmalar devam ediyor” diye konuştu.
 
5 ADET KANAL BAÐLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kapaklı halkından Kasım ayında kanalizasyon bağlantısı için 10 adet dilekçe müracaatı geldiğini ifade eden Mustafa Serat, “Kasım ayında 5 adet kanal bağlantısı gerçekleştirildi. Fen İşleri birimimize fosseptik çekimi için toplam 7 adet dilekçe ve telefon ile müracaatlar oldu. Bunların tamamı çekildi. Ayrıca Pınarça Köyü’nden ve Yanıkağıl Köyü’nden müracaatta bulunan vatandaşlarımızın da fosseptik kuyuları çekildi” diye konuştu.    
 
Haber / Ahmet KARDEŞ