Eğitim-Bir-Sen üyeleri kahvaltıda buluştu

Memur Sen Konfederasyonu’nun eğitim iş kolunda hizmet veren sendikası Eğitim-Bir-Sen Tekirdağ Şubesi tarafından organize edilen kahvaltıda sendika üyeleri bir araya geldi. Kahvaltıya merkez ve merkeze bağlı belde ve

GÜNDEM 1.12.2013 19:20:00 0
 Eğitim-Bir-Sen üyeleri kahvaltıda buluştu
BU TÜR ORGANİZASYONLAR BİRLİK VE BERABERLİÐİ ARTTIRIR
Sendika üyeleri arasındaki kaynaşma ve dayanışmanın arttırılması, yeni katılan üyelerle tanışmanın sağlanması amacıyla önceki gün saat 12.00’de Özcanlar Köfte Restaurant’ta etkinlik düzenlendi. Bu tür organizasyonların birlik ve beraberliği arttırdığını, kardeşlik duygularını geliştirdiğini dile getiren Şube Başkanı Ferruh Topuz, özellikle yetkili sendika olduktan sonra memurların özlük haklarının iyileştirilmesi noktasında sendikanın çok katkı sağladığını ifade etti.
 
 
 
ATAMALAR HAKKINDA ÜYELERİ BİLGİLENDİRDİ
Sendika Şube Başkanı Ferruh Topuz, son zamanlarda değişen mevzuatlar ve gündemde olan Milli Eğitim Bakanlığı Şube Müdürlüğü atamaları hakkında da üyeleri bilgilendirdi. Sınava girecek olan bütün üyelerine çalışma ve hazırlık kitabı dağıttıklarını ve bununla da yetinmeyip sendika genel merkezi ile koordineli olarak canlı merkezi kurs düzenlediklerini söyleyen Topuz, üyelerinin soru ve sorunlarını da yanıtladı. Hafta sonu tatilini kahvaltı yaparak değerlendiren sendika üyeleri iyi dilek ve temennilerle, kahvaltıdan ayrıldılar.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ