Çerkezköy, Başbakan’ı bekliyor

7 Aralık’ta Tekirdağ’daki Toplu Açılış Töreni’ne katılmak için Tekirdağ’a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ’ın Çerkezköy’ü de ziyaret etmesi bekleniyor.

GÜNDEM 1.12.2013 19:13:00 0
 Çerkezköy, Başbakan’ı bekliyor
BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI AÇIKLAMASI BEKLENİYOR
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ merkez ilçe ve beldelerde yapımı tamamlanan tesislerin toplu açılışını yapmak üzere 6 Aralık Cuma günü akşam saatlerinde Tekirdağ’a gelecek. Geceyi Tekirdağ’da geçirecek olan Başbakan Erdoğan, 7 Aralık Cumartesi günü de yapımı tamamlanan tesislerin toplu açılışını gerçekleştirerek burada halka seslenecek. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Tekirdağ’da katılacağı program’da Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkan Adaylarının isimlerini de açıklaması bekleniyor.
 
GECEYİ ÇORLU’DA GEÇİRECEK
 Tekirdağ’daki programın sona ermesinin ardından Başbakanın saat 13.00’da Çerkezköy’e gelmesi ve burada da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılışını gerçekleştirmesi bekleniyor. Açılışı yapılacak olan tesisler arasında Çerkezköy Adliyesi, Çerkezköy Otogarı, Çerkezköy Kent Konseyi Binası, Çerkezköy Kapalı Otopark, Atatürk, Barbaros ve Güveniş Caddeleri’nde yapımı tamamlanan asfalt ve kaldırım çalışmaları ile Veliköy Hürriyet Meydanı yer alıyor. Başbakan Erdoğan, Çerkezköy’deki programının ardından akşam saatlerinde Çorlu’da işadamları ile akşam yemeğinde bir araya gelecek. Geceyi Çorlu’da geçirmesi beklenen Erdoğan, 8 Aralık Pazar günü Edirne’ye geçerek Ergene üzerinde kurulan ilk arıtma tesisinin açılışını gerçekleştirecek.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ