Crispino Çerkezköy’de

Ülkenin farklı 20 noktasında şubeleri bulunan Crispino, 21’inci mağazasını Trakya’nın gözbebeği ilçelerinden Çerkezköy’de dün saat 14.00’da düzenlenen törenle açtı.

GÜNDEM 29.11.2013 20:33:00 0
 Crispino Çerkezköy’de
ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI
Crispino 21’inci şubesinin kapılarını Atatürk Caddesi numara 109’da açtı. Crispino’nun açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Crispino Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Gültekin, Üretim Müdürü Kerem Sevenli, Genel Müdür Günseli Aksoy Oral, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Aydın Kırıklar, Nuran Yeşil, AK Parti Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy ve çok sayıda davetli katıldı. Crispino’nun Çerkezköy’deki şubesinin işletmeciliğini Altuğ Ceyhan ve Aytaç Ceyhan yapacak.
 
 
 
ÇERKEZKÖY’ÜN DIŞARIYA GİTMESİNE ENGEL OLACAK
Çerkezköy’de Crsipino gibi kaliteli işyerlerinin açılmasının gurur verici olduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, ilçenin gittikçe büyüyen ve gelişen bir kent olduğunu kaydetti. Bu gibi işletmelerin ilçeye kalite getirdiğini söyleyen Ertem, “Bu kalitenin gelişiyle birlikte insanların dışarıya olan bağımlılığı azalmış oluyor. Bunu sağlayan kardeşimiz yeni bir mağazayla kaliteli bir markayla Çerkezköy halkına hizmet edecek. Bu rekabet oluşturacak. Ama aynı zamanda Çerkezköy’ün dışarıya gitmesine engel olacak. AVM kalitesinde bir mağaza olarak hizmet sunacak” ifadelerini kullandı.
 
ÇERKEZKÖY HALKI SİZE SAHİP ÇIKACAKTIR
Çerkezköy’de, İstanbul’da uygulanan fiyat politikası ile var olamayacakları konusunda Crsipino işletmecilerini uyaran Ertem, “Burası ağırlıklı olarak orta sınıf insanların geçimini sağladığı bir yer. Ona göre düşünerek hesabınızı yapmanız lazım. Allah mahcup etmesin. Size bol ve helalinden kazanç diliyorum. Siz iyi hizmet ettikçe güler yüzlü davrandıkça fiyat politikanızı iyi uyguladıkça Çerkezköy halkı da size sahip çıkacaktır” dedi. Crispino işletmecilerden Altuğ Ceyhan ise erkek giyiminin lider markalarından olan işyerini Çerkezköylü vatandaşların hizmetine açtıklarını belirterek, “Erkek giyimin önde giden markalarını Çerkezköylülerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. En kaliteli hizmeti vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi. İşletmenin açılışını Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem yaptı. Açılışın ardından davetliler mağazayı gezerek işletmecilerden ürünler hakkında bilgi aldı.
 
Haber / Asim YAVUZ