Uyuşturucu tacirlerine şok baskın

İstanbul Alibeyköy ile Edirne'nin Keşan İlçesi'nde jandarma tarafından düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen 9.5 kilo ele eroinle ilgili olarak aralarında abla- kardeşin de bulunduğu 4 kişi gözaltına alındÄ?

GÜNDEM 29.11.2013 20:06:00 0
 Uyuşturucu tacirlerine şok baskın
6 KİLO 360 GRAM EROİN ELE GEÇİRDİ
Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nden uyuşturucu getirileceği bilgisini alan Edirne İl ve Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, İstanbul Alibeyköy'de durdurduğu yolcu otobüsünde yaptığı aramada çantalara saklanmış 6 kilo 360 gram eroin ele geçirdi. Olayla ilgili 15 yaşındaki V.D., ablası 35 yaşındaki D.D. ile amca çocukları 33 yaşındaki M.D. gözaltına alındı.
 
4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Bir diğer operasyon da Edirne'nin Keşan İlçesi'nde gerçekleştirildi. Van'ın Başkale İlçesi'nden uyuşturucu sevkıyatı yapılacağı istihbaratını alan jandarma ekipleri, Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nden Keşan yönüne giden yolcu otobüsünü Yenimuhacir Kavşağı'nda durdurdu. 31 yaşındaki R.B.'nin üzerinde yapılan aramada kuşakla beline sarılmış 3 kilo eroin bulundu. Uyuşturucuya el konulurken, gözaltına alınan V.D., D.D., M.D. ile R.B. götürüldükleri Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 
Haber / Gökhan TEKER