Mandalı, “mutluluğun temelinde eğitim saklıdır”

Kapaklı Belediyesi tarafından ilçedeki okulların bahçelerinin asfaltlanma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Eğitime yapılan yatırımların bir kent için yapılabilecek en önemli yatırımlar

GÜNDEM 28.11.2013 19:45:00 0
 Mandalı, “mutluluğun temelinde eğitim saklıdır”
OKULLARIMIZIN BAHÇELERİNİ ASFALTLAMAYA DEVAM EDECEÐİZ
Daha önce Kapaklı Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun bahçesini asfaltlayan ekipler, dün de Mehmet Elfide Erdegül İlköğretim Okulu’nun bahçesini asfaltladı. İlçedeki tüm eğitim kurumlarına Belediye olarak her türlü yardımda bulunmaya hazır olduklarını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı, “İlçemiz genelindeki okullarımızın bahçelerini asfaltlamaya devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alması için eğitime olan desteğimiz devam edecek. Hava şartları müsade ettiği sürece ilçemiz genelinde asfalt yol çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
 
İYİ BİR GELİŞİM İÇİN EÐİTİM ŞART
Eğitime yapılan yatırımların bir kent için yapılabilecek en önemli yatırımlar olduğunun altını çizen Başkan Mandalı, “Eğitim-öğretim öğrencilerimizi hayata hazırlar. Gelişmiş ve çağdaş bir toplum yaratmak istiyorsak eğitim ve öğretim sürecine, bu süreç içerisinde yarar sağlayacak bilgi, birikim ve donanıma önem göstermeliyiz. Eğitim ve öğretim toplumsal yaşamımızın şekillenmesinde, geleceğe yönelik adımların atılmasında ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşılmasında vazgeçilmez önemli bir öğedir” dedi. Hayatın, insanlara sunulan en güzel armağan olduğunu kaydeden Mandalı, “Her nefes alışımızda ve verişimizdeki kısacık anı mutluluğa çevirmek gerekir. Bu mutluluğun temelinde iyi bir eğitim ve güzel bir gelecek saklıdır. Bir şeyler üretebilmek ve yaşamaya dair değerler ortaya koyabilmek için herkesin iyi bir eğitime ihtiyacı vardır. Günümüzde gelişen ülkelerde eğitim ön safhadadır. İyi bir gelişim için eğitim şarttır" ifadelerini kullandı.
 
Haber / Gökhan YILMAZ