Er ve Erbaşlara aile eğitimi verildi

Edirne'de Aile ve Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürlüğünce, er ve erbaşlara aile eğitimi programı düzenlendi. Aile Eğitim Programı (AEP)kapsamında Jandarma İl Komutanlığı’nda gerçekleştirilen e

GÜNDEM 28.11.2013 13:41:00 0
 Er ve Erbaşlara aile eğitimi verildi
30 ER VE ERBAŞ EĞİTİMİ BAŞARIYLA TAMAMLADI
Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından ailelerin yaşam kalitelerini arttırmak ve toplumda sağlıklı ailelerin çoğalmasına katkıda bulunmak amacıyla geliştirilen Aile Eğitim Programı kapsamında, Edirne Jandarma İl Komutanlığı’nda 30 er ve erbaş eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını almaya hak kazandı.
 
KATILIMCILARA SERTİFİKALARI VERİLDİ
Evlilik ve Aile Hayatı, Aile Yaşam Becerileri, Aile Bütçesi ve Kaynak Yönetimi konularında AEP eğiticileri; Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’nden Komiser Yasemin Erkan, Sosyolog Nil Uçak, Öğretmen Selen Erden ve Edirne TEB Bankası Şube Müdürü Kamuran Ergüzer tarafından eğitim alan er ve erbaşlar, eğitimin kendileri için yararlı olduğunu ifade ettiler. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş ve İl Jandarma Komutan V. Ergün Cebeci’nin de ziyaret ettiği eğitim sonrasında katılımcılara sertifikaları verildi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ