CHP adaylarını sandıkta belirleyecek

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı dün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Kapkalı ve Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylarını

GÜNDEM 27.11.2013 22:40:00 0
 CHP adaylarını sandıkta belirleyecek
SANDIK 8 ARALIK’TA KURULACAK
Cumhuriyet Halk Partisi Genel merkezi tarafından alınan karara göre partinin 2014 yerel seçimlerindeki Kapaklı Belediye Başkan Adayı, 8 Aralık Pazar günü yapılacak ön seçimle belirlenecek. CHP’liler Kapaklı’da hangi isimle seçimlerde yarışacağına demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan sandıkla karar verecek. CHP Kapaklı Belediye Başkan Adaylığı için Veysel Güven, Nedim Yılancı, Zafer Akgün ve Onur Karahanlar yarışacak.  
 
3 BİN KİŞİNİN OY KULLANMASI BEKLENİYOR
CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı ise Genel Merkez’in yaptığı kamuoyu anketlerinde önde çıkan 4 isim arasından, yapılacak ön seçimle belirlenecek. Genel Merkez tarafından alınan karara göre Subaykan Pandar, M.Zeki Gürcün ve Aktaş Güler ön seçimlere katılamayacak. Parti Çerkezköy Belediye Başkanlığı için Metin Dönmez, Remzi Garip, Vahap Akay ve Ensar Sivri isimlerinden biri ile seçim yarışına girecek. Haziran 2013 itibari ile partiye üye olan yaklaşık 3 bin kişinin ön seçimde oy kullanması bekleniyor. 
 
PARTİMİZİN KARARINA SAYGILIYIZ
CHP, Tekirdağ’da Merkez, Süleymanpaşa, Malkara, Muratlı, Ergene ve Hayrabolu’da da adayını ön seçimle belirleyecek. Parti, Çorlu’da Ünal Baysan, Saray’da Nazmi Çoban, Şarköy’de Süleyman Altınok ve Marmara Ereğlisi’nde ise İbrahim Uyan ile seçime gidecek. CHP Merkez Yürütme Kurulu’nun (MYK)   kararı doğrultusunda ön seçime gidecek olan aday adayları partinin aldığı karara saygılı olduklarını belirterek, alınan kararların hayırlı olmasını temenni etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ