Karaoğlu, öğrencilere mesleğin inceliklerini anlattı

Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi ve Anestezi Uz. Dr. Necati Karaoğlu, Özel Çorlu Sağlık Koleji’nin aylık motivasyon arttırma programına katılan öğrencilere bölümleriyle ilgili uygulamaya dönÃ?

GÜNDEM 26.11.2013 12:37:00 0
 Karaoğlu, öğrencilere mesleğin inceliklerini anlattı
“BEN BU MESLEĞİ YAPMAK İSTİYORUM” DEMELİSİNİZ
Özel Çorlu Sağlık Koleji Anestezi bölümü öğrencilerinin ilgiyle izledikleri programda mesleğin inceliklerinden bahseden Uz. Dr. Necati Karaoğlu yapılacak en ufak hatanın hastanın kaybı ile neticelenecek bir sonuç verdiğini belirterek, öncelikle “ben bu mesleği yapmak istiyorum” şeklinde düşünenlerin bu bölümde okumalarını tavsiye etti. Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Necati Karaoğlu, öğrencilerin gerek okul gerekse stajlarındaki referans ve performanslarının iş hayatında çok önemli olduğunu söyledi.
 
 
ANESTEZİ TEKNİSYEN VE TEKNİKERLERİ GÜNÜ’NÜ KUTLAYACAKLAR
Aylık Motivasyon Arttırma Programı söyleşisi sonunda söz alan Okul Müdürü Mahmut Selvi, Anestezi Teknisyeni adayı öğrencilerinin yetiştirilmesi için özen gösterildiğini ifade ederek, 13 Aralık’ta Türkiye’de bir ilki gerçekleştireceklerini, “Anestezi Teknisyen ve Teknikerleri Günü”nü kutlayacaklarını sözlerine ekledi. Okul Müdürü Selvi günün anısına Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Necati Karaoğlu’na plaket takdim etti.
 
Haber / Asim YAVUZ