Mandalı, “Yeni sistemden benim gibi halkım da memnun”

Kapaklı Belediyesi, vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini daha kısa sürede çözüme kavuşturmak adına Belediye bünyesinde “Mavi Masa” birimi oluşturdu. Belediye Başkanı İrfan Mandalı,

GÜNDEM 25.11.2013 14:55:00 0
 Mandalı, “Yeni sistemden benim gibi halkım da memnun”
TÜM TALEP VE ŞİKÂYETLERDEN HABERDAR OLUYORUM
Kapaklı Belediyesi Mavi Masa birimi çalışanları, yaptıkları çalışmaları içeren raporlarını Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya günlük raporlar halinde sunuyor.
Uygulanmaya başlanan bu sistemle Belediye Başkanı Mandalı, “Mavi Masa sistemi sayesinde tüm vatandaşların talep ve şikâyetlerinden, verilen hizmetlerden, hizmetlerin ne kadar sürede verildiğinden ve ne şekilde sonuçlandığından haberdar oluyorum. Gerekli hallerde bizzat kendim arayarak vatandaşlarla görüşüp taleplerinin akıbeti hakkında bilgiler veriyorum” diye konuştu.
 
 HİÇBİR İŞ YA DA TALEP SONUÇSUZ KALMIYOR
Vatandaşların Mavi Masa uygulamasından son derece memnun olduklarını ifade eden belediye yetkilileri, “Vatandaşlar Kapaklı Belediyesi'nin kendilerine bu derece yakın ve ilgili olmasını mutluluk verici ve aynı zamanda alışılmadık bir çalışma olarak değerlendiriyorlar” açıklamalarında bulundu. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, belediye bünyesinde kurulan Mavi Masa ile ilgili yaptığı açıklamada "Mavi Masa uygulamamız vatandaşlarımız tarafından kısa sürede benimsendi. Mavi Masa görevlilerimiz, vatandaşlarımızla belediye kapısından içeri girdiği andan çıkana kadar bizzat ilgileniyor. Gün içinde gelen tüm talepler kayıt altına alınıyor. Bu yolla hiçbir iş ya da talep sonuçsuz kalmıyor. Vatandaşın ne işi olursa olsun, Mavi Masa’ya danışmaya devam etsinler” diye konuştu.
 
HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ
Mavi Masa’da vatandaşların talepleri ile ilgili tüm bilgilerin tek tek alındığına dikkat çeken Başkan Mandalı, “ Vatandaşımız bir hizmet numarası ile anında sorunu çözecek birime yönlendiriliyor. Tüm bilgiler günlük raporlanıyor. Bu raporlarla da çalışmaları takip etmemiz mümkün oluyor. İş yoğunluğumuz nedeni ile her vatandaşla tek tek ilgilenmem olanaksızken, günlük olarak hazırlanan raporlar yoluyla vatandaşlarımızın sorunlarını hızla takip edip, onlarla birebir iletişim halinde olmamı sağlıyor. Kaliteli hizmet anlayışıyla her zaman halkımızın yanındayız. Zamanım elverdiği sürece vatandaşlarımız ile telefon görüşmeleri yapmamı sağlayan sistemden, benim gibi Kapaklı’da yaşayan halkım da çok memnun" ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ