Bu sokaktan geçiş yok

Şehit Doğan Çabuk Caddesi ve bu caddeye bağlı Meltem Sokak’ta oturan vatandaşlar Çerkezköy Belediyesi’ne isyan etti. Yapılmış olan altyapı çalışmaları sonrasında ortaya çıkan hafriyatın

GÜNDEM 24.11.2013 19:03:00 0
 Bu sokaktan geçiş yok
BELEDİYEYE ATEŞ PÜSKÜRDÜ
Gazi Osman Paşa Mahallesi, Şehit Doğan Çabuk Caddesi sakinleri kazılıp yapılmayan sokakları nedeniyle Çerkezköy Belediyesi’ni sert dille eleştirdi. Cadde üzerinde yapılmış olan çalışmalar sonrasında hafriyatın alınmadığını, yağan yağmurun su birikintilerine neden olduğunu ifade eden Şehit Doğan Çabuk Caddesi sakinleri, Çerkezköy Belediyesi’nin yalnızca belli mahallelere hizmet götürdüğünü öne sürdü. Cadde üzerinde uzun zamandır alınmayan hafriyat vatandaşlar tarafından küreklerle toplandı.
 
ON BEŞ GÜNDÜR BURADA
Şehit Doğan Çabuk Caddesi’ne bağlı Meltem Sokak’ta ikamet eden Ali Osman Mengil, yapılan altyapı çalışmaları sonrasında sokak ortasına bırakılan hafriyatın on beş gündür alınmadığını belirterek, belediye yetkililerine durumu bildirmelerine rağmen konuyla kimsenin ilgilenmediğine vurgu yaptı. Ali Osman Mengil, “Üç gün sonra buradan taşınmam gerekiyor. Evin önüne nasıl araba yanaşacak diye düşünüyorum” dedi.
 
BÖYLE BİR BELEDİYE DAHA OLAMAZ
Aynı sokakta oturan Oktay Yedigün de, küçük bir çalışmanın uzatılmasından, çalışma sonrasında hafriyatın sokaktan kaldırılmamasının kendilerine sıkıntı yaşattığını söyledi. Ülker Koçak adlı mahalle sakini ise Meltem Sokak’ın iki haftadır kullanılmaz halde olduğunu, buna rağmen Çerkezköy Belediyesi’nin herhangi bir çalışma yapmadığını belirtti. Ülker Koçak, “Altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra hafriyat sokaktan alınmadı. Birileri sokakta doğalgaz çalışması ya da içme suyu ile alakalı iş olduğunu ileri süremez. Çalışma yapıldıktan sonra aradan iki hafta geçmesine rağmen hafriyat yetkililer tarafından alınmadı. Böyle bir duyarsızlığın başka bir belediyede daha var olduğunu zannetmiyorum” diye konuştu.
 
Haber / Asim YAVUZ