Dalgıç, öğretmenler gününü kutladı

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, beraberinde Başkan Vekili Ali Kılıç, Başkan Yardımcısı Av. Nevim Kaçar ve Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Uysal ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Halil

GÜNDEM 22.11.2013 18:55:00 0
 Dalgıç, öğretmenler gününü kutladı
KUTSAL BİR GÖREVİ İFA EDİYORLAR
Milli Eğitim Müdürü Halis İşler ile birlikte müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin de öğretmenler gününü kutlayan Başkan Dalgıç, “Tekirdağ Belediyesi olarak her zaman eğitim camiamızın yanında olduk. Elimizden geldiğince katkı ve destekte bulunduk. Öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitiminde kutsal bir görevi ifa ediyorlar. Biz her zaman öğretmenlerimizin ve eğitimin camiamızın yanında olmaya devam edeceğiz. Milli Eğitim Müdürümüzün şahsında tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.
 
 
 
HATIRA FOTOÐRAFI ÇEKTİRDİLER
Başkan Dalgıç daha sonra 50. Yıl Ortaokulu’nu da ziyaret ederek Okul Müdürü Fahri Kırmızı ve öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenler odasında okul öğretmenleri ile sohbet eden Başkan Dalgıç, hem öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutladı hem de fikir alışverişinde bulundu. Başkan Dalgıç ayrıca okul Müdürü Fahri Kırmızı’ya 3 boyutlu bir Atatürk portresi de hediye etti. Okul çıkışında öğrencilerle de bir süre sohbet eden Başkan Dalgıç, öğretmen ve öğrencilerle toplu bir hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. 
 
Haber / Menşure KARDEŞ