Mandalı, “Kapaklı’nın çehresini değiştiriyoruz”

Kapaklı’da Gaziosmanpaşa Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi’nde gerçekleştirilmesi planlanan Aydınlatma projesi kapsamında modern dekoratif aydınlatma direklerinin montajına Belediye Fen İşleri Müdürlüğü eki

GÜNDEM 21.11.2013 16:59:00 0
 Mandalı, “Kapaklı’nın çehresini değiştiriyoruz”
ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ
Göreve geldikleri günden beri Kapaklı halkı için adeta hizmet seferberliğine girdiklerini söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Çalışmalarımıza her geçen gün daha da güçlenerek ve hız kesmeden devam ediyoruz. Kapaklı’nın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Bu projemiz çerçevesinde ilçemiz girişindeki kavşaktan Gaziosmanpaşa Caddesi boyunca 32 adet tekli dekoratif aydınlatma direği monte edilecek. Yıldızkent Aile Sağlık Merkezi önüne kadar da karşılıklı konulacak. Ayrıca 12 adet çift taraflı dekoratif aydınlatma direği de Cumhuriyet Caddesi orta refüjünden başlayarak cadde bitimine kadar konulacak” dedi.
 
'' ASFALT YOL YAPIM ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK''
Gaziosmanpaşa Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi’ndeki kaldırımlarının yenileme çalışmalarının da devam ettiğini söyleyen Başkan Mandalı, çalışmaların tamamlanmasının ardından asfalt yol yapım çalışmalarına başlayacağız” dedi. Aydınlatma direklerinin gerek ilçe kimliğini ön plana çıkarması, sebebiyle seçimi özenle yapılması gereken bir ihtiyaç olduğuna vurgu yapan Başkan Mandalı, “Seçim yapılırken amaca uygunluk, kullanışlılık, estetiklik, dayanıklılık, ekonomiklik ve çevreye uyumluluk gibi hususlar ön plana çıkar. Bizler bunların hepsini düşünerek doğru zamanda doğru projelerle halkımızın karşısındayız. Unutmayalım ki aydınlık şehirler yaşam kalitesini arttırmaktadır. Halkımızdan aldığımız güç ve hayır duaları ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kapaklılılar her şeyin en iyisine layıklar’’ ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ