Eğitim günlerine ilgi her geçen gün artıyor

Çorlu Kent Konseyi’nin en büyük projelerinden biri olan 'Eğitim Günleri' adlı projede şu ana kadar verilen 6 seminere 784 kişinin katıldığı kaydedildi.

GÜNDEM 21.11.2013 14:13:00 0
 Eğitim günlerine ilgi her geçen gün artıyor
BOŞ KOLTUK KALMIYOR
Ramadan Cesur'un Başkanlığını yaptığı Çorlu Kent Konseyi’nin Çorlu halkına ücretsiz bir şekilde vermiş olduğu eğitim seminerlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Yapılan 6 eğitim seminerine katılımcı olarak katılan kişi sayısının 784 olduğu kaydedilirken Çorlu Belediyesi 5. katında bulunan eğitim ve toplantı salonunda yapılan seminerlerde boş koltuk kalmıyor.
 
SEMİNERLERİMİZ DEVAM EDECEK
Ramadan Cesur, seminerlerin amacının, halkın istek ve beklentileri doğrultusunda eğitici ve geliştirici konuları insanlara sunmak olduğunu belirterek, "Bizler de bunu başarmanın memnuniyetini yaşıyoruz ve bizlerden desteğini esirgemeyen, başta Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan olmak üzere, konuşmacılarımıza, katılımcılarımıza ve basın mensuplarına teşekkür ediyoruz. Bir sonraki seminerimiz yarın "Stresle baş etme, Dikkat-Odaklanma, Ruhsal Arınma, Fiziksel ve Ruhsal Armoni, Sağlık, Kendini Savunma" konusuyla devam edecektir. Herkesi seminerlerimize davet ediyoruz" dedi. Kent Konseyi’nin vermiş olduğu seminerlere katılan vatandaşlar Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur'u bu projeyle takdir ettiklerini ve çok teşekkür ettiklerini belirttiler.
 
Haber / Gökhan YILMAZ