Gürcün, “İlçe için çalışmaya devam edeceğim”

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı M. Zeki Gürcün, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla Tomurcuk Ana Okulu’nda eğitim gören çocukları ziyaret etti.

GÜNDEM 21.11.2013 12:46:00 0
 Gürcün, “İlçe için çalışmaya devam edeceğim”
TATİL GÜNLERİNİ ÇERKEZKÖY DIŞINDA GEÇİRİYORUZ
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda 20 Kasım 1989’da kabul edilen, Türkiye'de 1990 yılında imzalanan ve 1995 yılında yürürlüğe giren Çocuk Hakları Sözleşmesi nedeni ile 20 Kasım tarihinin Dünya Çocuk Hakları Günü olarak kutlandığına dikkat çeken M. Zeki Gürcün, Tomurcuk Anaokulu’nda öğretmen Serpil Kaya tarafından karşılandı. Okulun 4 aya yakın bir süredir açık olduğunu ve 40 öğrencilerinin bulunduğunu belirten Serpil Kaya, eşiyle 6 yıldır Çerkezköy'de ikamet ettiğini ve ne sosyokültürel bir aktivite yapacak yerlerin ne de ailece gezilebilecek parklarının olmamasından dert yandı. Kaya bu nedenle tatil günlerini Çerkezköy dışında geçirdiklerini ifade etti.
 
20 YILDIR SİYASETİN İÇİNDEYİM
33 yıldır Çerkezköy'de ikamet ettiğini, 20 yıldır siyasetin içinde aktif olarak görevlerde bulunduğunu ve son 4,5 yıl içinde de İl Genel Meclis Üyesi olarak Çerkezköy'e hizmet verdiğini belirten Gürcün ise, “Özellikle eğitim konusunda 4,5 yıl içinde il özel idaresinin eğitime ayırdığı bütçenin yüzde 40'ının Çerkezköy'e aktarılmasını sağladık. Siyasetin dışında çeşitli sivil toplum kuruluşları ve derneklerde görevler aldım. Her zaman ilçeye ve ilçe halkına hizmet için çalıştım ve çalışmaya devam edeceğim” dedi.
 
İNSANLAR ÇERKEZKÖY’Ü GEZİP GÖRMEK İSTEYECEK
2014 yerel seçimlerinde partisinin aday göstermesi ve akabinde de Belediye Başkanlığı’na seçilmesi halinde Çerkezköy’de sosyokültürel anlamda birçok proje gerçekleştireceğini vurgulayan M. Zeki Gürcün, “Bu projelerle Çerkezköy'de yaşayan halkımızın mutlu ve huzurlu olduğu, ilçe dışında yaşayan insanların ise merak edip gezip görmek isteyecekleri bir kent yaratmayı amaçlıyorum” ifadelerini kullandı. Tomurcuk Ana Okulu öğretmenleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, CHP Belediye başkan Aday Adayı Zeki Gürcün’e de başarılar diledi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ