Kurs malzemelerini de belediye karşılayacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından ücretsiz olarak verilen rölyef kursu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Ali Ertem, dün saat 15.00’da Çerkezköy Belediyesi Amfi Tiyatro- El Sanatla

GÜNDEM 20.11.2013 16:48:00 0
 Kurs malzemelerini de belediye karşılayacak
KURSUMUZ HAFTADA 3 GÜN DEVAM EDİYOR
Kurs öğretmeni Yasemin Tokgöz ve kursiyerler ile bir araya gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, çalışmalar hakkında kurs eğitmeninden bilgi aldı. Kursun hafta da üç gün devam ettiğini belirten Kurs Öğretmeni Yasemin Tokgöz, “Kursumuz, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 13.30-17.30 saatleri arasında devam ediyor. Rölyef kursunda 18 kursiyerle gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız çerçevesinde son bir ayda kursiyerlerimiz çok eğlenceli vakit geçiriyor. Çok güzel eserler ortaya çıkarıyorlar” dedi.
 
 
 
HAZİRAN AYI’NA KADAR DEVAM EDECEK
Belediye olarak her zaman sanatı desteklediklerini ifade eden Belediye Başkanı Ali Ertem, Rölyef kursunun Haziran ayına kadar devam edeceğini belirterek, “Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyarette rölyef kursunun büyük sabır ve özen gerektirdiğini gözlemledik. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Çerkezköylü hemşerilerimizin belediyemizce açılan kurslara katılmalarını istiyorum. Kursiyerlerimiz, dönem sonunda beceri kazanmış olacaklar. Ayrıca yaptıkları eserleri sergileyerek ailelerine katkı sağlayacaklar”
ifadelerini kullandı. 
 
 
 
KURSİYERLERİN ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Belediye tarafından ücretsiz olarak düzenlenen rölyef kursu çerçevesinde kursiyerlerin gerekli malzemeleri kendi imkanları ile temin ettiklerini öğrenen Başkan Ali Ertem, “Belediye olarak kursu biz açtık. Malzemeleri de bundan sonra Çerkezköy Belediyesi olarak biz karşılayacağız. Kursta eksik malzemelerini kurs öğretmeniniz vasıtasıyla bizlere bildiriniz” dedi. Başkan Ertem, kursiyerlerin ihtiyaçlarının karşılanması ile ilgili Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce’ye gerekli talimatları verdiğini kaydetti. Kursiyerlerin çalışmalarını inceleyen Ertem, eserlerin kesme, keçeli kalemle rötuş, silikonla yapıştırılacak olan kâğıtların ütüleme işlemini kendisi yapmaya çalıştı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ