Çetinkaya, “Tek sorunumuz aş”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret etti. Çerkezköy Belediyesi tarafından yaptırılan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezk?

GÜNDEM 20.11.2013 12:50:00 0
 Çetinkaya, “Tek sorunumuz aş”
4 ENGELLİ SÜREKLİ KALIYOR
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri,  açılışı kısa zaman önce Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in katıldığı törenle yapılan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Eğitim Öğretim ve Yaşam Evi’ni ziyaret etti. ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker’in de katıldığı ziyarette Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Eğitim Öğretim ve Yaşam Evi hakkında ÇTSO Yönetim Kurulu üyelerine bilgi verdi. Aynı zamanda ÇTSO’nun üyesi olan BSH, Siemens ve Arçelik firmalarının temsilcileri de ziyarette hazır bulundu. Her iki firma tarafından daha önce hediye edilen beyaz eşyalar için BSH-Siemens temsilcisi Muharrem Yamaç ve Arçelik Müdürü Mehmet Savaş’a teşekkür eden Hayrettin Çetinkaya en büyük sorunlarının yaşam evinde yemek bulunmaması olduğunu belirtti. Yaşam Evinde dört engelli üyenin sürekli kaldığına dikkat çeken Çetinkaya, bu sorunun çözülmesi halinde kimsesi olmayan engellilerin yaşam evinde kolaylıkla hayatlarını devam ettirebileceklerine vurgu yaptı.
 
KONUYU DÜŞÜNECEĞİZ
Yemek konusunun çözüme kavuşturulması konusunda net bir şey söylemeyen BSH-Siemens temsilcisi Muharrem Yamaç, konunun düşünüldüğünü ancak bu konuda bir şey söyleyebilmenin görüşmeler sonrasında söz konusu olabileceğini ifade etti. ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Yaşam Evi’nde bulunan Takı Tasarım Odası, Ahşap Boyama Odası, Oyun Odası, Ebru Sanatı Odası, Bilgisayar Eğitim Odası, Mescit ve etkinlikler salonunu gezdi.
 
Haber / Asim YAVUZ