Yücel, “Bakanlığın tavrı son derece yanlış”

Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, son zamanlarda ülke gündeminin önemli maddelerinden biri olan dershanelerin kapatılması konusunda kendisini ziyaret eden öğrenci velilerini makamında ağırladı.

GÜNDEM 19.11.2013 19:26:00 0
 Yücel, “Bakanlığın tavrı son derece yanlış”
OKULLARIN DAHA ÖNEMLİ SIKINTILARI VAR
Milli Eğitim Bakanlığı’nın 4+4+4 sisteminde olduğu gibi dershanelerin kapatılması konusunda da takındığı tavrın son derece yanlış olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Özkan Yücel, “Milli Eğitim Bakanlığı gerekli altyapıları hazırlamadan, gerekli çalışmaları yapmadan vatandaşa hizmet eden dershaneleri kapatmaya çalışmakta ve hata yapmaktadır. Şu an baktığımızda okullarımızın daha büyük sorunları ve eksiklikleri bulunmaktadır” dedi.
 
OKULLARDA SİGARA VE UYUŞTURUCU KULLANIMI ARTTI
Ülke genelinde okullarda sigara ve uyuşturucu kullanımının arttığına dikkat çeken Özkan Yücel, “Devlet yetkilileri bu konulara öncelik verip bunları çözmeye çaba sarfetmelidir. Bugün burada beni ziyaret edip dershanelerin kapatılması konusunda seslerini duyuran arkadaşlara bu duyarlı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor ve bu birlik beraberlikle konunun çözüme kavuşacağını ümit ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ