Yegin, “Çerkezköy hizmetin en kalitelisine layık”

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yegin ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.

GÜNDEM 19.11.2013 18:04:00 0
 Yegin, “Çerkezköy hizmetin en kalitelisine layık”
İLÇE MERKEZİNDEKİ ESNAF ZİYARETLERİMİZİ TAMAMLADIK
2014 yerel seçimlerinde Çerkezköy Belediye Başkanlığı’na talip olan Tuncay Yegin hız kesmeden devam ettiği esnaf ziyaretlerinde son olarak da Güveniş Caddesi esnafını ziyaret etti.Esnafı aday adaylığı süreciyle ilgili bilgilendiren Tuncay Yegin, esnafa kendini tanıtarak destek istedi. Aday Adaylığı sürecinde sona yaklaşıldığını ifade eden Yegin, “Güveniş Caddesi ile birlikte ilçedeki esnaf ziyaretimizi de tamamlamış olduk. Ziyaretlerimize hız kesmeden Kızılpınar’da devam edeceğiz. Kızılpınarlı vatandaşlarımızla da istişareler yaparak aday adaylı süreciyle ilgili bilgi verip destek isteyeceğiz” dedi.
 
TANIDIĞI OLAN ADAY OLACAK MANTIĞI KALDIRILIYOR
AK Parti’nin adaylarını yapacağı anketlerle bölgede yaşayan vatandaşlara sorarak belirleyeceğini kaydeden Tuncay Yegin, “Böylelikle tanıdığı olan aday olacak mantığı da Genel Merkezimiz tarafından kaldırmış oldu” dedi. Adayın kendilerine sorularak belirleneceği noktasında memnuniyetini dile getiren Güveniş Caddesi esnafı ise “İnşallah bu uygulama diğer tüm siyasi partilere de örnek olur” temennisinde bulundu.
 
ŞUAN ADAY ADAYIYIZ
Vatandaşların sıkıntılarını ve isteklerini de dinleyen Tuncay Yegin, ‘Çerkezköy ile ilgili projeleriniz nelerdir?’ şeklindeki soruya ise şöyle cevap verdi: “Şuan aday adayıyız. Elbette Çerkezköyümüz için projelerimiz var. İnşallah sizlerinde desteğiyle aday olduğum takdirde bu projelerimizi vatandaşımızla paylaşacak ve seçimleri de kazandıktan sonra Çerkezköy’de yaşayan halkımızla istişareler yaparak, onlara sorarak projeler üretip hizmet edeceğiz.” Çerkezköylülerin hizmetin ve kalitenin en iyisine layık olduğunu ifade eden Yegin, “Kendimize düstur edindiğimiz ‘kaliteli hizmet kaliteli yaşam’ düstürundan kopmayarak hizmet edeceğiz” diye konuştu.
 
Haber / Asim YAVUZ