Mandalı, “Kapaklı halkı her şeyin en iyisine layık”

Kapaklı Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi’nde yapılan yeni mezarlıkta düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

GÜNDEM 19.11.2013 17:39:00 0
 Mandalı, “Kapaklı halkı her şeyin en iyisine layık”
TEMİZLİĞİ VE BAKIMI DÜZENLİ OLARAK YAPILACAK
Kapaklı Belediyesi Yeni Mezarlık alanına giderek çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ilçe mezarlığının daha modern bir görünüme kavuşması için mezarlık alanı içerisine bekçi kulübesi, abdesthane, gasil hane, tuvalet ve şehit mezarlığı yapım çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Mezarlık içerisine vatandaşların cenazelerde ve kabir ziyaretlerinde mevlit okutmaları ya da pilav dağıtımı gibi durumlarda daha rahat edebilmeleri amacıyla kamelyalar konulduğunu sözlerine ekleyen Başkan Mandalı, bundan sonraki süreçte de ilçe mezarlığının temizliği ve bakımının düzenli olarak yapılmaya devam edileceğini kaydetti.
 
ALTYAPI VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINDA BÜYÜK BİR İLERLEME KAYDETTİK
Belediye olarak gerçekleştirdikleri tüm projelerin ve yapılan tüm çalışmaların Kapaklı halkının daha huzurlu ve daha refah bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla yapıldığını söyleyen Başkan İrfan Mandalı, “Belediye olarak asli görevlerimiz olan altyapı ve üstyapı çalışmalarında büyük bir ilerleme kaydettik. İlçenin muhtelif noktalarında yürüttüğümüz çalışmalarımız devam ediyor. Eğitim, spor ve sosyokültürel anlamda da önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Kapaklı halkı her şeyin en iyisine layıktır” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ