Uzaktan merkezi eğitim kursu başladı

Kırklareli Eğitim Bir-Sen Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlüğü Sınavı’na hazırlık için açtığı ‘Uzaktan Merkezi Eğitim’ kursu başladı.

GÜNDEM 19.11.2013 17:16:00 0
 Uzaktan merkezi eğitim kursu başladı
ÜYELERİNİ SINAV SÜRECİNE YOĞUN ÇALIŞMA TAKVİMİYLE HAZIRLIYOR
Kırklareli Fen Lisesi Konferans Salonu’nda Uzaktan Merkezi Eğitim üzerinden, alanında uzman eğitmenlerle gerçekleştirilen canlı kurs, Şube Müdürü adaylarının katılımıyla başladı. Üyelerinin kariyer yolculuğunda yanında olmak, katkı vermek amacıyla hazırladığı Şube Müdürlüğü Sınavına Hazırlık kitabından sonra sınava hazırlık kurslarına da başlayan Eğitim Bir Sen, sınava girecek üyelerini sınav sürecine yoğun çalışma takvimiyle hazırlıyor.
 
İKİ AYRI DENEME SINAVI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Toplamda 30 saat olan Şube Müdürlüğü Sınavı’na Hazırlık Uzaktan Eğitim Kursu, pazar günleri yapılacak. Uzaktan merkezi eğitim kursuna, kurs merkezlerinde katılma imkânı olmayan ilçelerde yaşayanlar ise kendi ders programını yapma ve banttan izleme imkânı buluyor. Eğitim-Bir-Sen üyelerine yönelik Şube Müdürlüğü Sınavı’na Hazırlık kursları tamamlandıktan sonra, 21-22 Aralık 2013 tarihlerinde, Cumartesi, 1. Deneme Sınavı, Pazar 2. Deneme Sınavı olmak üzere iki ayrı deneme sınavı gerçekleştirilecek.
 
Haber / Gökhan TEKER