Kültür Merkezi’nin açılışını Kılıçdaroğlu yapacak

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Edirne’de yapımına başlanacak olan Kültür Merkezi’nin temel atma törenine katılacağı

GÜNDEM 18.11.2013 18:55:00 0
 Kültür Merkezi’nin açılışını Kılıçdaroğlu yapacak
GELİRİM DEDİ
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi meclis salonunda yaptığı basın açıklamasında Ankara’ya yaptığı ziyareti değerlendirdi. Sedefçi Ankara’da partinin grup toplantısına katıldığını belirterek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme fırsatı bulduğunu ifade etti. Görüşmenin olumlu geçtiğini dile getiren Sedefçi, “Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nu Edirne’de yapımına başlayacağımız Kültür Merkez’inin temel atma törenine davet ettim. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu da gelirim yanıtını verdi” dedi.
 
 
 
 
ATATÜRK’ÜN EDİRNE’YE GELDİÐİ GÜN KENDİSİNİ AÐIRLAMAK İSTİYORUZ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aralık ayı içinde bir tarih belirlenmesini istediğini söyleyen Sedefçi, “Tarihi belirleyin Edirne’de bulunalım şeklinde talimat verdi. Edirne’ye gelmişken, Havsa, Uzunköprü gibi ilçelere de giderek açılışlar ve temel atma törenlerine katılacak. Biz de kısmet olursa 21 Aralık Atatürk’ün Edirne’ye geldiği gün kendisini ağırlamak istiyoruz. Bu anlamlı günde kendisini davet edeceğiz” dedi. Atık su arıtma tesisinin yapımının 2014 yılında temelinin atılarak, 2015 yılının sonlarında açılışlarının yapılmasını planladıklarını belirten Sedefçi, iller bankasından alınacak paranın da 30 yıl vade ile geri ödeneceğini kaydetti.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ