Yanan gecekonduda 20 bin TL’si de kül olmuş

Büyükşehir yapılanması sonucu Kapaklı’ya bağlanan Karaağaç’ta önceki gece küme evler mevkiinde bir gecekonduda yangın meydana geldi. Yangında 20 bin TL’nin üzerinde nakit ve bir miktar ziynet eşyas?

GÜNDEM 18.11.2013 16:19:00 0
 Yanan gecekonduda 20 bin TL’si de kül olmuş
YANGIN 1 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ
Karaağaç Küme Evler 1 ve 3 numaralı evleri etksi alına alan yangının elektrik kontağındna çıktığı tahmin ediliyor. Önceki gün saat 22.30 sıralarında meydana gelen yangın, Karaağaç Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan müdahale ile saat 23.30 sıralarında söndürüldü. Toplam 14 nüfusun yaşadığı iki evde etkili olan yangında can kaybı meydana gelmezken, ev sahiplerinden Mehmet Ağyürek, yangında yastık altında sakladığı 20 bin TL’nin üzerinde nakit ve bir miktar ziynet eşyasının da kül olduğunu iddia etti.
 
 
 
EVİMİZ KÜL OLDU HAYATIMIZ KÜL OLMASIN
Küme Evler numara 1’de ikamet ettiğini belirten Mehmet Ağyürek, “Ben hayvancılıkla uğraşıyorum. Eşim ve altı çocuğumla birlikte burada yaşıyordum. Elektrik kontağından çıkan yangın evimizi kül etti. Yangında evimizle birlikte, geride bıraktığımız Kurban Bayramı’nda hayvan satışlarından kazandığım ve yastık altında sakladığım 20 bin TL’nin üzerindeki para da kül oldu” iddiasında bulundu. Kendisinin 4, kardeşi Emin Ağyürek’in ise 2 çocuğunun okula gittiğini ifade eden Ağyürek, “Çocuklarımızın ders kitapları kül oldu. Evimiz kül oldu. Bari hayatımız kül olmasın” diyerek yetkililerden yardım istedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ