Çorlu Belediyesi’nden ‘Mobil Vatandaş’ uygulaması

Çorlu Belediyesi teknoloji alanındaki hizmetlerine bir yenisini daha hayata geçirdi. 'Birlikte Yönetim' ilkesi gereği vatandaş memnuniyetini esas alan Çorlu Belediyesi, “Mobil Vatandaş” uygulamasını halkın hizmet

GÜNDEM 18.11.2013 16:10:00 0
 Çorlu Belediyesi’nden ‘Mobil Vatandaş’ uygulaması
KOLAYLIK SAĞLAYACAK
Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm akıllı cihazlarla uyumlu olan bu uygulama sayesinde, vatandaşlar zaman ve mekân kısıtlaması olmaksızın, belediyeye erişebilecekler. Vatandaşlar sistem sayesinde her türlü haber, etkinlik, tamamlanmış ve devam eden projeler hakkında bilgi alabilecek, ayrıca e-belediye uygulaması ile de geçmişte yaptıkları tahakkuk - tahsilat ve borçlarını öğrenebilecek ve kent rehberi sayesinde bulundukları konumdan, erişmek istedikleri yerlere kolayca ulaşabileceklerdir.
 
TEKNOLOJİYİ HALKIMIZA EN İYİ ŞEKİLDE SUNACAĞIZ
Söz konusu uygulama hakkında açıklamalarda bulunan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya, “Vatandaşlarımız şikayet istek uygulamasını kullanarak öneri, şikayet ve isteklerini dijital ortamda bize bildirebilecekler. Uygulamanın en önemli tarafı budur. Vatandaşlarımızın mahallelerinde ve sokaklarında gördüğü her türlü olumsuz durumu fotoğraflarayarak belediyeye bildirebilecekler. Bu şikayetler ilgili daire müdürlerine iş emri olarak gidecek. Bu sayede vatandaşlarımızın belediyemize gelmeden, şikayetlerini yapmaları sağlanmış olacak. Daha önce teknolojik alanda birçok yeniliğe imza atan Çorlu Belediyesi, yeni uygulamalarla halkın belediyeye erişimini kolaylaştırmaya devam edecek. Her geçen gün yenilenecek olan bu uygulamamız sayesinde teknolojiyi halkımıza en iyi şekilde sunacağız” dedi.
 
Haber / Gökhan YILMAZ